1

Myllykosken yhteiskoulun oppilaita Oona Matilaista ja Maisa Kurkoa harmittaa koronarajoitteissa etenkin ryhmätöiden puuttuminen ja se, ettei kouluille voi tulla vierailijoita eivätkä oppilaat voi tehdä vierailuja muualle

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

Kommentteja aiheesta “Myllykosken yhteiskoulun oppilaita Oona Matilaista ja Maisa Kurkoa harmittaa koronarajoitteissa etenkin ryhmätöiden puuttuminen ja se, ettei kouluille voi tulla vierailijoita eivätkä oppilaat voi tehdä vierailuja muualle

  • 22.11.2020 at 10:11
    Permalink

    Pienempi harmi on noudattaa terveitä sääntöjä kuin omaisten maata koronahoidossa sairaalassa tai haudassa.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Vaikuttaako korona joulusuunnitelmiisi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...