0

Korialta lähtöisin oleva Taru Salminen kirjailijavieraana kaupunginkirjastossa

Kääntäjä Taru Salminen on Kouvolan kaupunginkirjaston vieraana 20.10. kello 17.30 alkaen. Haastattelijana on äidinkielen lehtori Päivi Uitto, joka on kuulunut Tarun ystäväpiiriin kouluajoista lähtien.

Taru kääntää koreankielistä kirjallisuutta suomeksi mutta myös suomenkielistä kirjallisuutta koreaksi. Tarun suomentamiani teoksia ovat Kyoung-sook Shinin Pidä huolta äidistä, Hovitanssija ja Jään luoksesi. Koreaksi Taru on kääntänyt mm. Leena Krohnin Ihmisen vaatteissa, Tuomas Kyrön Mielensäpahoittajan olympiamatka, Marika Maijalan Ruusun matka, Mauri Kunnasta, pari Muumi-kirjaa sekä Sinikka & Tiina Nopolan Siiri-kirjoja.

Illan aikana kääntäjän työn eri puolet tulevat esille mutta myös suomalaisen, Korialta lähtöisin olevan tytön tarina Korialta Koreaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Aiotko ottaa koronarokotteen, kun se tulee mahdolliseksi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...