0

Ikäpoikkeusluvalla ajokortin 17-vuotiaana saanut ajoi 60 km/h nopeusrajoitusalueella 130 km/h – Rattijuoppo Elimäellä

Perjantaina 2.10. noin puoli kymmenen aikaan illalla poliisi pysäytti Kouvolassa henkilöauton, jolle oli mitattu 60 km/h nopeusrajoitusalueella nopeudeksi 130 km/h. Henkilöauton kuljettaja oli ikäpoikkeusluvalla ajokortin 17-vuotiaana saanut nuori henkilö. Auton kyydissä oli neljä matkustajaa.
Poliisi epäilee kuljettajaa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja määräsi hänet väliaikaiseen ajokieltoon. Ajokiellon lopulliseen pituuteen vaikuttavat epäillyn rikoshistoria ja tuomioistuimen asiasta antama päätös, mutta vastaavissa tapauksissa ajokielto on lyhyimmillään kolme kuukautta.

Perjantaipäivän ja sunnuntaiyön välisenä aikana tapaamistaan kuljettajista poliisi epäilee kolmea kuljettajaa rattijuopumuksesta, kuutta kuljettajaa rattijuopumuksesta huumaavien aineiden alaisena sekä kahta kuljettajaa törkeästä rattijuopumuksesta. Neljällä edellä mainituista kuljettajista ei ollut myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta.
Epäillyt tavattiin Kouvolassa, Utissa, Elimäellä, Kuusaalla ja Kausalassa.

2 kommenttia aiheesta “Ikäpoikkeusluvalla ajokortin 17-vuotiaana saanut ajoi 60 km/h nopeusrajoitusalueella 130 km/h – Rattijuoppo Elimäellä

 • 8.10.2020 at 16:11
  Permalink

  Tiesittekö muuten, että Keskilaaksossa on rikoskatiska, josta poliist eivät näytä olevan kiinnostuneita, kun ohi ajavat pysähtymättä. Olen seurannut menoa tässä katiskassa päivittäin jo sukuolven ajan. On muuten katiska, joka tarvittiin vakuuttamaan Kotka, Kouvola ja Hamina, että kaupunkiainesta löytyy myös Keskilaaksosta. Tässä katiskassa tehdään rikoksia häpeilemättä vuodesta toiseen ja opetetetaan omat lapsetkin rikollisille tavoille. Rikosvälineenä toimii kaikenlaiset ajoneuvot busseista kalosseihin ja siltä väliltä. Turha näiden moraalinvartijoiden on tuomita nuorisoa markettien parkkipaikoilla, kun itse kaaraavat paikalle tuoreilla punaisilla.

  Reply
 • 21.10.2020 at 09:31
  Permalink

  Käveli, skeittaili, pyöräili, mopo-autoili tai rollaili – lakia rikkomatta ei pubista kotiin pääse!

  Reply

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Aiotko ottaa koronarokotteen, kun se tulee mahdolliseksi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...