0

Marko Honkanen vastaa MYPAn valmennuksesta loppukauden

MYPA joutuu sopeuttamaan koronan kolhimaa talouttaan rankalla kädellä. Tästä johtuen näytti selvältä, että Mäkelän sopimusta kauden 2021 osalta ei voida jatkaa ja tässä tilanteessa nähtiin optimaaliseksi valinnaksi nostaa Marko Honkanen edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi loppukauden ajaksi.
MYPAn tavoitteena on edelleen sarjapaikan uusiminen ja päävalmentajan vaihdoksen myötä edustusjoukkueen kurssin toivotaan kääntyvän positiivisempaan suuntaan loppukauden aikana.
Sopimuksen päättymiseen liittyvät yksityiskohdat on sovittu hyvässä hengessä ja ne pidetään osapuolten välisinä. MYPA kiittää Ilkka Mäkelää päävalmentajan vastuun kantamisen lisäksi myös toiminnanjohtajien tehtävien hoitamisesta kesäkuun alusta alkaen.
– Ilistä on ollut todella iso apu seuralle valmentamisen ohella myös hallinnollisella puolella. Alkukauden pahimmat taloudelliset koronaskenaariot on kauden aikana onnistuttu selättämään kovan työn kautta ja Ili on edelleen mukana hoitamassa akuutteja hallinnollisia asioita kauden loppuun asti, toteaa puheenjohtaja Heikki Pulkkinen.

Viikon kysymys

Kutsuuko sohva ja MM-hiihdot?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...