0

Nuoret partiolaiset kisasivat peleissä Myllykoskella

Partiotoimintaakin erikoistaneen koronakevään ja -kesän jälkeen on päästy aloittamaan tavallinen, perinteinen toiminta. Keväältä syksyyn siirretyt Noppa-nimiset partiokisat järjestettiin sunnuntaina 13.9. Saviniemen alueella Myllykoskella.
Kilpailuun osallistui yhteensä 23 joukkuetta, joista puolet oli sudenpentu- (7-10-vuotiaita) ja puolet seikkailijaikäisiä (10-13-vuotiaita) partiolaisia Kymenlaakson alueelta.
Kilpailun teemana olivat erilaiset pelit. Tehtävät veivätkin joukkueet muun muassa muistipelien, pakopelien ja tuttujen lautapelien maailmaan. Partiokisoihin kuuluu aina jonkinlainen kätevyystehtävä. Tällä kertaa jokainen lapsi pääsi tekemään oman puisen nopan. Ruoanlaittorastilla tehtiin retkikeittimellä nakkimunakasta. Haaruskin metsässä kilpailijat pääsivät harjoittamaan kartanlukutaitojaan sekä tunnistamaan karttamerkkejä. Perinteiseen tapaan tehtävissä testattiin myös ensiapu- ja luonnontuntemustaitoja.

Sudenpentujen sarjan voitto meni Valkealan Kolmisoihdun Mustat Karhut –pentueelle. Pienellä piste-erolla kakkosiksi ylsivät Merikarhut-pentue Merihaukoista Kotkasta. Niin ikään erinomaisilla pisteillä kolmanneksi sijoittui Perhoset 2 –pentue Myllykosken Koskikaroista.
Seikkailijoiden sarjan voitto meni Elimäen Peipposten Villit metsäkauriit –vartiolle. Hienosti kakkossijalle nousivat Lentävät juustokamelit -vartio Kotkan Partio-Kotkista. Kolmas palkinto lähti Karhulan Korvenkävijöiden Ilves-vartiolle.
Palkinnoiksi jaettiin peliteemaan sopivasti muun muassa Yatzy-pihapelit, palloja sekä kortti- ja muistipelejä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Pitäisikö isoissa urheilu- ja sisätilojen tapahtumissa olla maskipakko katsojilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...