0

Kymsoten alueella 74 koronavirustartuntaa – Kouvolassa 34

Kymsoten alueella on todettu yhteensä 74 koronavirustartuntaa 16.9. aamupäivään mennessä. Viimeiset kolme tartuntaa on todettu 15.9. Kouvolassa on THL:n mukaan tartuntatapauksia 34. Sairaalahoidossa ei ole koronaviruspotilaita. Kymsotessa tehdään kaikista uusista todetuista tartunnoista tartuntaketjujen selvitys.
Kymsotessa on tutkittu yhteensä 14 429​ näytettä 14.9. mennessä. Ajalla 7.9.-14.9.näytteitä on tutkittu 1244​​​.
Kymsoten alueella todetaan edelleen tartuntoja, ja koronavirus COVID-19 ei ole hävinnyt. Kymsote muistuttaa kymenlaaksolaisia huolehtimaan edelleen hyvästä käsi- ja yskimishygienista, pitämään turvaväli muihin ja välttämään mahdollisuuksien mukaan suuria väkijoukkoja.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Pitäisikö isoissa urheilu- ja sisätilojen tapahtumissa olla maskipakko katsojilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...