0

Kymenlaakson Sähköverkon alueelle ennustetaan kovaa tuulta ja voimakkaita myrskypuuskia

Ilmatieteenlaitoksen ennusteiden mukaan Suomeen iskee ensimmäinen syysmyrsky keskiviikosta 16.9. lähtien. Myrskyn ennustetaan kestävän torstain ja perjantain väliseen yöhön saakka. Kymenlaakson Sähköverkon alueelle ennustetaan kovaa tuulta ja voimakkaita myrskypuuskia erityisesti torstaille 17.9. Olemme nostaneet valmiuttamme sekä sähkövikojen korjaukseen valmistautumisen että puhelinpalvelumme osalta.
Vikapaikoista, esimerkiksi linjoille kaatuneista puista, pyydämme ilmoittamaan häiriöilmoitusnumeroomme 05 778 0222. Sähkönjakelun tilanneseuranta löytyy verkkosivuiltamme: Katso sähkönjakelun tilanne
Sähkölinjoille kaatuneisiin puihin ei tule itse koskea eikä puita tule omatoimisesti ryhtyä poistamaan sähkölinjan päältä. Myöskään maassa oleviin sähköjohtoihin ei saa koskea hengenvaaran vuoksi. Johdoille kallistuneisiin puihin ja lähellä maata roikkuviin johtimiin tulee pitää 20 metrin varoalue.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Pitäisikö isoissa urheilu- ja sisätilojen tapahtumissa olla maskipakko katsojilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...