0

Kymsoten alueella 71 koronavirustartuntaa – Kouvolassa 31 tartuntatapausta

Kymsoten alueella on todettu yhteensä 71 koronavirustartuntaa maanantaihin mennessä. Kouvolassa tartuntatapauksia on todettu yhteensä 31. Viimeisin varmistunut tartunta on todettu 13.9. 10.9. todettiin kolme, 11.9. kuusi, 12.9. yksi ja 13.9. yksi tartuntatapaus.
Sairaalahoidossa ei ole koronaviruspotilaita.
Kymsotessa tehdään kaikista uusista todetuista tartunnoista tartuntaketjujen selvitys.
Kymsotessa on tutkittu yhteensä 14 429​ näytettä 1.3.-14.9. välisenä aikana. Ajalla 7.9.-14.9.näytteitä on tutkittu 1244​​​.

3 kommenttia aiheesta “Kymsoten alueella 71 koronavirustartuntaa – Kouvolassa 31 tartuntatapausta

 • 16.9.2020 at 09:26
  Permalink

  Aika huoleton meno Kouvolassa. Turvaväleistä ei tietoakaan. Eilen kävin Kouvolassa asioilla. Yhdellä henkilöllä minun lisäkseni oli maski. Jos kohteliaasti kehotat noudattamaan ohjeita esimerkiksi kassan jonossa, niin saat osaksesi vihaisia katseita, ehkä pahempaakin. Pitäisi ymmärtää taudin vakavuus. Mielestäni yökerhot olisi suljettava eikä isoja tapahtumia tulisi järjestää. Me 70-90-kymppiset olemme olleet karanteenissa puoli vuotta ja kiltisti noudattaneet ohjeita. Tämä tilanne alkaa rassata jo mielenterveyttä. Pitkä ja pimeä aika on edessä. Jotain viihdykettä mekin tarvitsemme. Tätä toivoo senioritalon asukas Valkealasta.

  Reply
 • 16.9.2020 at 11:04
  Permalink

  Nyt on saatava senioritaloihin toimintaa. Erittäin tärkeä sanoma edelliseltä kirjoittajalta. Karanteeniin ei saa laittaa yhtään vanhempaa henkilöä, vaan on etsittävä keinot miten käyttäytyä eri tilanteissa mitä eteen tulee. Kuntoutusten on jatkuttava, lääkäriin ja hoitoon päästävä sekä tapaamaan ystäviä ja läheisiä. Osoittaa laiskuutta, jos näin ei pystytä toimimaan, vaan asukkaalle tulee mielenterveysongelmia.

  Reply
 • 16.9.2020 at 19:49
  Permalink

  Viime viikonlopun lähiruokamessuilla huonoiten turvavälejä noudattivat nimenomaan vanhemmat 60-80-vuotiaat ihmiset. Jonottaessa on myös pidettävä vähintään 1 metrin turvaväli, mutta Elimäellä siihen väliin änkesi ensi yksi vanhempi nainen ja jo kohta toinen! Vanhuksilla todella huonosti sisäistetty koronaviruksen vakavuus!

  Reply

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Pitäisikö isoissa urheilu- ja sisätilojen tapahtumissa olla maskipakko katsojilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...