0

Myllykoskella ajeltu öisin luvattomasti toisen autolla – Poliisi kehottaa tarkkaavaisuuteen ja pyytää silminnäkijähavaintoja

Kaakkois-Suomen poliisilaitokselle on kuukauden sisällä tehty kaksi rikosilmoitusta asiasta, jossa tuntematon henkilö on ottanut Kouvolassa luvatta käyttöönsä toiselle kuuluvan auton. Autojen omistajat ovat huomanneet, että heidän autoillaan on ajettu yön aikana, mutta autot on palautettu takaisin paikalleen ennen aamua. Molemmat tapaukset ovat sattuneet Myllykosken alueella. Poliisin saamien tietojen mukaan tapauksia on mahdollisesti useampia, mutta autojen omistajat eivät ole tehneet asiasta poliisille rikosilmoitusta.
Poliisi pyytää kansalaisia tarkkaavaisuuteen Myllykosken alueella. Keskeinen tapa estää ajoneuvon varkaus tai omaisuuden anastaminen ajoneuvosta, on lukita ajoneuvo huolellisesti. Mahdollisuuksien mukaan ajoneuvoa kannattaa säilyttää lukitussa tilassa tai hyvin valaistulla alueella. Ajoneuvon vara-avaimia, tai muitakaan avaimia, ei kannata säilyttää autossa.
Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa: rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai p. 0504479574.

Kouvolan Keltakankaalla, Keltakankaan suoralla sijaitsevalta työmaalta anastettiin uppopumppu tiistaina 8.9. kello 20 ja keskiviikon 9.9. kello 6.60 välisenä aikana. Työmiesten poissa ollessa yksi työmaan aidoista oli päätynyt samaan ojaan, josta uppopumppu oli viety. Anastettu uppopumppu näyttää ulkoisesti valkoiselta laatikolta.
Jokelan venelaiturissa olevasta soutuveneestä anastettiin Tohatsu-perämoottori 5.9. kello 16 ja 9.9. kello 18 välisenä aikana. Perämoottori oli kiinnitetty veneeseen lukolla.
Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa: rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai p. 0504479574.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Pitäisikö isoissa urheilu- ja sisätilojen tapahtumissa olla maskipakko katsojilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...