0

Kymi Kantri oli loppuunmyyty – Iloista ja leppoisaa meininkiä puoliltapäivin lähtien myöhäisiltaan saakka

Myllykoskella ”kantrasi” eilen komeasti ja kunnolla, kun Kymi Kantri 2020 -tapahtuma sai väen liikkeelle. Ensimmäisen kerran järjestetty hulabaloo oli loppuunmyyty. Pääsylippuja pystyttiin myymään 250 innokkaalle hyvän musiikin ystävälle, koska koronavirusrajoitteet eivät sallineet enempää.
Yleisöä viihdyttivät niin ulkolavalla kuin wanhassa kirjahallissakin kotimaiset kantri- ja roots -yhtyeet sekä artistit: Trio Seppänen, The Cousins, Kevyet Mullat, Hipp´n´Atte, The Gallows Dance, Tinkerbella & Big Bad Bear, Huojuva lato, Mika Byman, Sanna & Rolf, Kononen & Pajukallio, Jari Rättyä ja Dortmunder.
Ohjelmassa oli myös muun muassa kantritanssiopetusta ja kirjailijoiden haastatteluja. Tämän lisäksi Kantri-Sextetti esitti kirjoittamiaan tekstejä musiikin ryydittämänä.
Sade taukosi juuri parahiksi, kun tapahtuma pyörähti käyntiin puolenpäivän jälkeen. Illalla alkoi sataa uudelleen, mutta wanhan kirjahallin sisätiloissa tunnelma vain tiivistyi. Kymi Kantrin jatkoklubi pidettiin Ravintola Vanhassa Viialassa, jossa esiintyivät Jani ja Yleistilan lasku sekä Mika Byman & Kovat Otteet.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Pitäisikö isoissa urheilu- ja sisätilojen tapahtumissa olla maskipakko katsojilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...