0

Pestoomarkkinoiden pääesiintyjät Jorce ja Cece lupaavat kunnon meiningin – Kitaransoiton ja laulun ohella tarjolla on teatterishow’ta

Tämänvuotisten Pestoomarkkinoiden pääesiintyjänä oleva kokoonpano Jorce & Cece ja Kaksi Kitaraa ei jätä varmasti ketään kylmäksi. Musiikin ohella on tarjolla kappaleiden välillä hauskaa sanailua ja teatterimaista meininkiä.
– Meiltä eivät kyllä jutut lopu. Välispiikeissä saattaa olla jopa musavisailua esitettävistä kappaleista, paljastaa Keijo Anttonen eli Cece.
– Vaihdamme lähes joka kappaleeseen uudet hatut. Vaatteetkin vaihtuvat ennen slaavilaismeininkiämme venäläisiksi, kun tulossa ovat kappaleet Ajomies, Unohtumaton ilta ja Moskovan valot. Ja saapuupa estradille myös vieras Kairosta eli siis Kotkan ruusu Kotkasta, jatkaa Cece, jonka ohella duossa on mukana Jorce eli Jorma Koivula. Molemmat miehet laulavat soittaessaan kitaraa.
Pääesiintyjät soittavat Pestoomarkkinoilla kaksi settiä, joihin kuuluu yhteensä lähes 30 kappaletta.
– Ohjelmistomme koostuu pääosin 1950- ja 1960-lukujen vanhoista iskelmistä, jotka ovat useimmille tuttuja. Musiikkimme on toivottavasti aina sellaista, että molemmilla on hauskaa eli siis yleisöllä ja meillä. On puhuttu paljon siitä, että musiikki kohentaa henkisen mielenlaadun ohella myös fyysistä puolta. Pyrimme molempiin. Yleisön fyysisyyden parantamisen hoidamme oikaisemalla heidän otsaryppyjään, letkauttaa Cece.
Duo saapuu Elimäelle pitkän matkan takaa eli aina Meksikosta saakka.
– Asumme molemmat Rekolassa Kouvolassa. Seutu tunnetaan paremmin Meksikona. Päätimme lyödä musiikilliset hynttyymme yhteen viitisen vuotta sitten jutellessamme Meksikon kyläyhdistyksen järjestämässä rantajuhlassa Kymijoen varrella. Kaikki lähti siitä, ja keikkoja on ollut sen jälkeen melkoisen tiiviisti, kertoo Cece.
– Olemme esiintyneet erilaisissa tapahtumissa, kuten palvelutalojen ikäihmisille, markkinoiden väelle ja syntymäpäiväporukoille. Valitsemme ohjelmiston aina tilaisuuden ja kohderyhmämme mukaan. Yhteislaulutapahtumissa meillä on mukana lauluvihot, vaikka suurimmalle osalle kaikki laulumme ovatkin varsin tuttuja.

Viikon kysymys

Aiotko ottaa koronarokotteen, kun se tulee mahdolliseksi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...