0

Pastillilahjoitus Kaipiaisten, Sippolan ja Utin päiväkoteihin

Kaipiaisten, Sippolan ja Utin päiväkodit ovat saaneet täysksylitolipastillilahjoituksen. LC Kaipiaisen edustajat presidentti Sami Suoknuuti ja Helmut Wiemers luovuttivat noin 30 kilon paketin pastilleja varhaiskasvatusyksikön johtaja Tiina Hänniselle Utissa.
– Herra Hakkaraisen pastillit ovat varmasti maistuvia. Meillä on kolme ateriaa päivässä ja pastilli otetaan aina ruokailun jälkeen, kertoo Hänninen.
Lapsia päiväkodeissa on yhteensä 90, joten 270 pastillia menee päivässä, jos kaikki ovat paikalla. Lahjoitus riittää noin toimintakaudeksi.

LC Kaipiainen tekee mielellään hyväntekeväisyyttä lasten ja nuorten suuntaan.
– Erilaisia pyyntöjä tulee paljon, jotka sitten käsittelemme tapauskohtaisesti. Pastelleista kysyttiin Kaipiaisissa. Nyt vanhempien ei tarvitse pastilleja hankkia toimialueemme päiväkoteihin vähään aikaan, kertovat Suoknuuti ja Wiemers.

Päiväkotien toiminnassakin korona-aika näkyy. Lasten, henkilökunnan ja vanhempien lisäksi muita vierailijoita ei sallita. Palaverja pidetään teamsillä.
– Hygieniaohjeita noudatamme tarkasti, mutta turvavälien pitäminen pienten lasten kanssa ei ole mahdollista, koska he tarvitsevat syliä ja läheisyyttä.
Tiina Hänninen toivoo, että päiväkotiin ei tuotaisi sairaita lapsia kun flunssakausia on menossa.
– Toivomus olisi, että lapset olisivat terveitä eikä puolikuntoisia hoitoon tuotaessa. Sairaustapaukset aiheuttavat sitten isomman ruljanssin perheissäkin mahdollisine koronatesteineen. Toki ymmärrämme, että tilanne voi olla hankala työtilanteiden takia.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Pitäisikö isoissa urheilu- ja sisätilojen tapahtumissa olla maskipakko katsojilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...