0

Pestoomarkkinaviikonloppu avattu Elimäellä

Pestoomarkkinaviikonloppu avattiin Elimäellä perinteiseen tapaan Pentin hölkkä- ja kävelytapahtumalla. Lähes perinteiseen tapaan myös sää oli aikaisempien vuosien kaltainen: noin tuntia ennen starttia satoi kaatamalla, mutta keli kirkastui hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua. Osallistujia tapahtumassa oli hieman vähemmän kuin aikaisempina vuosina, mutta tunnelma oli ennallaan.

Parhaimman ajan kilpasarjassa juoksi noin 4.4 kilometrin matkalla yleisen sarjan Hannu-Pekka Pukema ajalla 13.30. Kaikkien osallistumismaksun maksaneiden kesken arvotun pääpalkinnon, taulutelevision voitti Aimo Jokivuori.

Lisää Pentin hölkkä- ja kävelytapahtuman tunnelmia ja tuloksia Keskilaaksossa 10.9.

Viikon kysymys

Vaikuttaako koronarajoitukset syyslomasuunnitelmiisi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...