0

PackageMedian Domino-pakkauskampanja valittiin Pohjoismaiden parhaimmistoon

Kartonkitehtaan kainalossa Inkeroisissa sijaitseva PackageMedia Oy menestyi yhteispohjoismaisessa pakkauskilpailussa Fazer Dominolle rakentamallaan pakkauskampanjalla. Digitaalisen ulottuvuuden ja fyysisen pakkauksen yhdistävä kampanja näkyi kampanja-aikanaan vahvasti kauppojen hyllyillä ja sosiaalisessa mediassa.
Kilpailun voittanut kampanja on PackageMedian, Pyroll Group Oy:n ja pakkauskampanjan asiakkaan Oy Karl Fazer Ab:n yhteistyössä syntynyt menestys. Raaka-aineen pakkauksiin toimitti kymenlaaksolainen KotkaMills Oy. Kampanjan ideana oli liittää suomalaisten lempipaikkojen kuvia Domino-keksipakkauksiin. Kuvia lempipaikoista lähetettiin verkkosivupohjaiseen kuvagalleriaan yli 14 000, joista 1300 valikoitua kuvaa painettiin PackageMedian digitaalisella painotekniikalla 70 000:een Domino-keksipakkaukseen. Kampanjan toisessa osassa pakkauksia metsästettiin kaupoissa ja kuvia jaettiin ahkerasti Instagramissa. Kilpailun tuomaristo piti pakkausratkaisun tavasta sitouttaa tunnetun tuotteen kuluttajia tuotteeseen ja ennusti, että pakkauksissa tulee olemaan keräilyarvoa.

ScanStar on yhteispohjoismainen pakkauskilpailu, jonka SPA eli Scandinavian Packaging Association on järjestänyt vuosittain jo vuodesta 1969 lähtien. ScanStarissa palkitaan Pohjoismaiden parhaat pakkaukset. Yhteensä palkintoja jaettiin tänä vuonna 17 kappaletta, joista kahdeksan palkintoa jaettiin suomalaisille pakkausratkaisuille. ScanStar palkitut julkistettiin syyskuun ensimmäisenä päivänä ja palkinnot jaetaan lokakuun lopussa pakkausalan syksyisen PackSummit-tapahtuman yhteydessä. ScanStarilla pohjoismaisessa kilpailussa palkitut pakkausratkaisut saavat oikeuden osallistua pakkausalan maailmanmestaruuskilpailuna pidettyyn WorldStar-kilpailuun, jonka järjestäjä on World Packaging Organization WPO.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Pitäisikö isoissa urheilu- ja sisätilojen tapahtumissa olla maskipakko katsojilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...