1

Waldenien muisto elää Myllykoskella – Isällä ja pojalla oli erilainen tapa johtaa Myllykosken paperitehdasta

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

Kommentteja aiheesta “Waldenien muisto elää Myllykoskella – Isällä ja pojalla oli erilainen tapa johtaa Myllykosken paperitehdasta

  • 9.9.2020 at 16:30
    Permalink

    Juuso antoi tuunarille anteeksi – rauha hänen sielulleen. Yhtyneet nousi takaisin kuolleista ja UPM:sta odotettiin pelastavaa enkeliä. Kenraalin ensimmäinen paperikone 1 kelpasi kyllä museokoneeksi Valkeakoskelle, mutta tuottavin pk 7 pantiin Kiina-junaan ennen kuin Myllykoskelle toivottu uusi ratakaan oli saatu valmiiksi. Nyt on Mylsällä uusi rata, mutta ei ole enää muuta viedä kuin herraspuolen asukkaat pummeiksi Kotkaan ja tuunariporukka kalatehtaalle Narvikiin. Yhtyneitten enkeli iski maan viimeiseen sanomalehtikoneeseen. Näin Kiina-junaan pedataan jo Kaipolankin konetta. Kilometrin joutoraiteelle kävi kuin viereiselle rihkamakeskukselle. Idän pikajuna ei edes vislaa, kun ajaa Narvikin lohta pysähtymättä. Vanhat kalakontit tuodaan jonnin joutavaa täynnä kyläkauppoja korvaamaan.

    Reply

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Pitäisikö isoissa urheilu- ja sisätilojen tapahtumissa olla maskipakko katsojilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...