0

Kauppa- ja apteekkiasiointipalvelu päättynyt – Asiointiavun tarve arvioidaan uudelleen elo-syyskuun aikana

Kouvolan kaupungin yli 70-vuotiaiden kauppa- ja apteekkiasiointipalvelu on lopetettu koronaepidemian helpotuttua. Keskustelupuhelimessa vastataan elokuun loppuun. Asiointipalvelujen tarvetta arvioidaan elo-syyskuussa mahdollisen koronavirusten leviämisen ja valtioneuvoston päätösten perusteella.
Kouvolan kaupunki avusti yli 70-vuotiaita kauppa- ja apteekkiasioinnissa koronaepidemian takia 23.3.–30.6. Asiakkaita on ollut 240 ja asiointeja on kertynyt 774. Asiointiavun tarve arvioidaan uudelleen elo-syyskuun aikana ottamalla huomioon mahdollinen koronapandemian toinen aalto ja yli 70-vuotiaiden rajoitteiden tiukentuminen.
Kouvolan alueella on paljon kauppoja ja apteekkeja, jotka toimittavat ostokset asiakkaan kotiin maksua vastaan. Asiakkaita suositellaan tekemään tiliostosopimus lähikauppaan kauppakuljetuksia varten. Omasta kaupasta saa lisätietoja tiliasiakkuudesta.

Keskustelupuhelin 020 615 1266 toimii elokuun loppuun asti arkisin. Numeroon voi soittaa, kun haluaa juttukaverin tai kun on kysyttävää kaupungin palveluista.
Myös sähköpostitse voi ottaa yhteyttä:
yhteisotyo@kouvola.fi
osallisuus.kouvola@kouvola.fi

Kymsote-kuntayhtymä palvelee sosiaali- ja terveysasioissa.
Kymenlaaksonopastin.fi-verkkosivuille on kerätty tietopankki muun muassa palveluista, eduista, hyvinvoinnista ja terveydestä. Tietoa voivat hyödyntää niin asiakkaat, omaiset kuin ammattilaisetkin. Sivustolle on toteutettu helppokäyttötoimintoja sivuston esteettömyyden parantamiseksi.
Kouvolan ikäihmisten neuvonta ja ohjaus Kymsoten palveluista, esimerkiksi asumispalveluista ja palvelutarpeen arvioinnista, palvelee numerossa 040 5721 496 maanantaista perjantaihin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Kannatatko kasvomaskin käyttöä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...