0

Kymsoten terveysasemat avaavat 3.8. – Korian terveysasema suljettu toistaiseksi

Kymsoten terveysasemat avautuvat 3.8. alkaen lukuun ottamatta Korian ja Jaalan terveysasemia. Lääkäri- ja hoitajavastaanotot toimivat ajanvarauksella.

Palvelun tarpeessa tai vastaanottoajan varaamiseksi suositeltavin tapa on olla ensin yhteydessä puhelimitse. Puhelinpalvelussa sairaanhoitaja arvioi hoidon tarpeen ja kiireellisyyden, ja järjestelee potilaalle sen perusteella tarvittavan hoidon. Vastaanottoja voidaan perinteisen tavan lisäksi järjestää halutessa puhelimitse tai videoneuvotteluna.

Terveysasemalle voi ottaa yhteyttä myös sähköisesti hyvis.fi-palvelun kautta. Omaolo.fi-palvelun kautta voi myös lähettää oirearvion ammattilaiselle, jos kärsii esimerkiksi virtsatietulehdusoireesta tai alaselkäkivusta tai epäilee koronavirustautia tai sukupuolitautia.

Terveysasemalla saa asioida toistaiseksi vain terveenä. Jos on hengitystieinfektio-oireita kuten esimerkiksi yskää, nuhaa, kuumetta tai kurkkukipua, ripulioiretta tai epäilee sairastavansa koronavirustautia, ei voida ottaa terveysaseman vastaanotolle. Ota yhteys tällöin hoidon tarpeessa päivystysapuun puh. 116 117.

Kouvola
Terveysasemat avoinna ma-pe klo 8-16. Korian ja Jaalan terveysasemat on suljettu toistaiseksi vastaanottojen osalta.
Laajennettu aukiolo, klo 8-18 Katajaharjun terveysasemalla maanantaisin ja keskiviikkoisin.
Marjoniemen terveysasema avoinna normaalisti.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Kannatatko kasvomaskin käyttöä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...