0

Viivi Kemppi laukoi pienoiskiväärin peruskilpailussa uudet SE-lukemat

Viivi Kemppi ampui pienoiskiväärin peruskilpailussa 3×40 laukauksella N20 -sarjassa uuden SE:n 1165 pistettä. Tulos ylittää aiemman ennätyksen viidellä pisteellä. Aiempi ennätys oli myös hänen nimissään ja ammuttu viime syksynä EM-kilpailuissa Italian Bolognassa.

2 kommenttia aiheesta “Viivi Kemppi laukoi pienoiskiväärin peruskilpailussa uudet SE-lukemat

  • 26.7.2020 at 19:05
    Permalink

    Hienoa! On Myllykoskella nähty muitakin urheilijoita kuin kaikkien kunnioittava Hasu. Menee pää ihan sekaisin, kun lähes joka tienhaarassa lukee sama nimi. Eikö Vuoden kylän kunniaksi pitäisi teitä nimetä yhtä lailla muidenkin urheilijalegendojen mukaan. Arvo Viitanenkin voitti Cortinan olympialaisissa hopeaa. Entä sitten Litmanen, jonka ura alkoi täältä nuorempia tähtiä unohtamatta.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pitäisikö isoissa urheilu- ja sisätilojen tapahtumissa olla maskipakko katsojilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...