0

MYPAn pistetili ei auennut Pietarsaaressa

MYPAn pistesaldo on kolmen ottelun jälkeen avaamatta. Sunnuntaina Pietarsaaren Jaro otti kotikentällään 1-0 (0-0) voiton MYPAsta.
Jaro oli ensimmäisen jakson selkeästi vierasjoukkuetta vahvempi. Se ei kuitenkaan onnistunut hyödyntämään lukuisia maalipaikkojaan, ja puoliajalle mentiin tilanteessa 0-0.
MYPAn ote piristyi toisen jakson alussa, mutta kylmä suihku tuli 52. minuutilla, kun Severi Kähkösen tarkka laukaus vasempaan alakulmaan painui ohi Tomas Turusen.
Toisen jakson lopussa MYPA löysi aukkoja Jaron puolustuslinjasta, ja vaihdosta sisään tulleet Jari Hassel ja Jussi-Pekka Rämä onnistuivat luomaan vaaran tuntua kohti Öhbergin vartioimaa maalia. Lisäajalla MYPAlla oli vielä oiva tilaisuus tasoitukseen, mutta Samuel Lindeman ei onnistunut ohjaamaan palloa maaliin.
Päävalmentaja Ilkka Mäkelä oli pelin jälkeen mietteliäs.
– Ensimmäinen puoliaika oli heikko. Turunen piti meitä pystyssä. Toisen jakson alku oli hyvä, mutta Jaro pääsi harmillisesti rokottamaan. Puolustuspelaamisemme oli huonoa, ja Jaro oli meitä tänään selkeästi parempi, kertoi valmentaja MYPAn verkkosivuilla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Kannatatko kasvomaskin käyttöä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...