0

Rattijuoppo huumaavien aineiden alaisena Myllykoskella

Maanantain ja perjantain välisenä aikana Kouvolassa tavattiin yhteensä seitsemän epäiltyä rattijuoppoa.
Alkuviikosta poliisi pysäytti Kuusankoskella moottoripyöräilijän ja Kouvolan Lehtomässä henkilöauton kuljettajan, joita epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä rattijuopumuksesta huumaavien aineiden alaisena.
Tiistaina 21.7. aamuyöllä poliisi pysäytti Voikkaalla henkilöauton, jonka kuljettajan lähti puhallutuksen jälkeen yllättäen pakenemaan poliisia. Poliisipartio tavoitti henkilöauton ja sen kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä rattijuopumuksesta huumaavien aineiden alaisena.
Keskiviikkona ja torstaina poliisi pysäytti Myllykoskella ja Kouvolassa henkilöautot, joiden kuljettajia epäillään rattijuopumuksesta huumaavien aineiden alaisena.
Torstaina Kouvolan keskustassa henkilöauton kuljettaja puhalsi alkometriin rattijuopumuksen rajan ylittävät lukemat. Torstaina Kuusankoskella tavattiin kuljettaja, jonka epäillään ajaneen sekä alkoholin että huumaavien aineiden alaisena.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Kannatatko kasvomaskin käyttöä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...