0

Elisa paransi yhteyksiään Kouvolassa ja Iitissä

Tammi-kesäkuun aikana 2020 Elisa on parantanut mobiili- ja kiinteän verkkonsa kattavuutta muun muassa Kouvolassa Inkerilän, Lehtomäen, Kasarminmäen, Naukion, Käpylän, Pohjois-Jaalan, Vekaranjärven, Elimäen kirkonkylän, Korian keskustan, Multamäen, Vatajan, keskustan, Saviniemen, Kukkuramäen, Verlan, Valkealan kirkonkylän, Sarkolna, Hillosensalmen, Juholanmäen Sippolan, Vahteron, Mielakan, Pikku-Palomäen, Kaunisnurmen Pilkanmaan, Liikkalan, Korjalan, Veikkolan ja Mäentaustan alueilla . Mobiiliverkon kapasiteettia on parannettu ja verkkoa on laajennettu. Kiinteän verkon vahvistukset taas antavat yhä useammalle suomalaiselle mahdollisuuden hankkia jopa gigan nopeuden tarjoavan yhteyden kotiin. Kapasiteettia ja nopeutta tarvitaan, sillä suomalaiset käyttävät suuria määriä dataa maailmanlaajuisestikin mitattuna.

–  Datan käyttö on lisääntynyt suomalaisten keskuudessa nopeasti viimeisen kolmen vuoden aikana. Sama kehitys on näkynyt Kymenlaakson alueella, jossa mobiiliverkossa käytetyn datan määrä on kasvanut jopa 130 prosenttia, Elisan Itä-Suomen aluejohtaja Ari Punkkinen sanoo.

Tänä kesänä suomalaisten uskotaan mökkeilevän ja matkailevan kotimaassa vielä normaalia enemmän. Tästä syystä Elisa on vahvistanut mobiiliverkkoaan alueilla, joissa on runsaasti vapaa-ajan asuntoja tai alueella liikkuu muuten enemmän ihmisiä kesäaikaan.

– Suomalaiset käyttävät nettiä ahkerasti myös lomalla ja osa myös työskentelee vapaa-ajan asunnolta käsin. On alueita, joilla datamäärät kasvavat jopa 60 prosenttia kesäaikaan, Elisan Itä-Suomen aluejohtaja Ari Punkkinen sanoo.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Kannatatko kasvomaskin käyttöä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...