0

Soulwoundin uusi single ja musiikkivideo julkaistu – Hirviöt eivät piilottele sängyn alla, vaan kulkevat keskuudessamme ja katsovat peilistä.

Kouvolalainen Soulwound julkaisee kolmannen albuminsa The Suffering 11.9. Inverse Recordsin kautta. Uusi single Pleasures julkaistiin torstaina 16.7.
– Siinä missä ensimmäinen single Waste of Life oli nopea ja intensiivinen turpaanveto, Pleasures edustaa sen vastapainona levyn hitaampaa ja raskaampaa puolta, kertoo rumpali Janne Huusari.
Mikko Huusari rakenteli ja demotti lähes valmiin biisin, joka moukaroitiin ja jalostettiin porukalla lopulliseen muotoonsa.
– Biisin työnimi ”Pantura” kertoo mistä lähtökohdista sitä alettiin rakentaa, mutta lopputulos omituisine kitaraharmonioineen kuulostaa kuitenkin joltain ihan muulta.
– Sanat puolestaan käsittelevät ihmiskunnan vastenmielisimpiä nautintoja ja sitä kuinka internetin pimeän puolen ansiosta kaikkein sairaimmatkin runkkarit pääsevät nopeasti ja helposti käsiksi vaikka minkälaiseen materiaaliin ja jakamaan sitä keskenään. Video perustuu samaan ideaan: hirviöt eivät piilottele sängyn alla, vaan kulkevat keskuudessamme ja katsovat peilistä.

Kokoonpano:
Ilkka Valkonen, laulu
Niko Huusari, kitara
Mikko Huusari, kitara
Janne Huusari, rummut
Joni Järvenmäki, basso

Albumin miksauksesta ja masteroinnista vastaa Saku Moilanen (Deep Noise Studios)
Ennakkotallenna Soulwoundin The Suffering albumi Spotifyssa: https://bit.ly/3j0TZAX
Musiikkivideo on nähtävissä https://youtu.be/A7vq0gLNhdg

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Kannatatko kasvomaskin käyttöä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...