0

Kansanedustaja Ville Kaunisto ihmettelee hallituksen välinpitämättömyyttä työpaikoista

Laivavarustamo Eckerö ilmoitti perjantaina, että se sulkee tytäryhtiönsä, jonka myötä noin 250 suomalaista on vaarassa menettää työpaikkansa.
– Tämä on nyt ensimmäinen konkreettinen isku tällä sektorilla, mutta pelkään pahoin, että tämä on vain alkua, toteaa Kaunisto.
Kansanedustaja Kaunisto teki keväällä lakialoitteen väylämaksujen poistosta eduskunnalle. Myös liikenne- ja viestintäministeriö valmisteli väliaikaista väylämaksujen poistoa keväällä, mutta veti sitten esityksensä pois.
– Valitettavasti hallituksen soutaminen ja huopaaminen on jo nyt maksamassa 250 työpaikkaa. Vielä ei kuitenkaan ole liian myöhäistä poistaa väylämaksut, mutta kiire hallituksella alkaa olla, vaatii Kaunisto.
– En ymmärrä, eikö hallitusta kiinnosta tavallisten ihmisten työpaikat?, ihmettelee Kaunisto.
– Väylämaksujen poisto auttaisi vientiyrityksiä ja koko vientisektoria selviämään koronan aiheuttamista iskuista sekä parantaisi ja selkeyttäisi tulevaisuuden näkymiä ja turvaisi näin ollen vientisektorin työpaikkoja, kannustaa Kaunisto.

Kommentteja aiheesta “Kansanedustaja Ville Kaunisto ihmettelee hallituksen välinpitämättömyyttä työpaikoista

  • 5.7.2020 at 09:24
    Permalink

    Sitä minäkin olen ihmetellyt kun kukaan hallituksesta ei ole kiinnostunut. Vai onko niin että hiljaisuus pitää hallituksen gallupit tyytyväisinä. Hallitus on soutanut ja huopaillut koko tähän astisen kautensa. Myös koronaepidemian aikana. Kiireellisiä päätöksiä saatiin odottaa. On Suomen kansan ansiota, että koronasta selvittiin, ei hallituksen. Kansalta puuttuivat kaikki mahdolliset suojavälineet.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kannatatko kasvomaskin käyttöä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...