0

Keskilaakso järjestää jälleen veikkauskilpailun MYPAn kotiotteluissa – Arvontavoittaja palkitaan seuraavassa kotipelissä

Jalkapallon Ykkönen käynnistyy koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi tänä vuonna vasta nyt. Ensimmäiset ottelut pelattiin viime lauantaina, ja seuraavat kamppailut ovat edessä tulevana lauantaina, jolloin myös MYPA avaa kautensa Saviniemen stadionilla Myllykoskella.
Aiempien vuosien tapaan Keskilaakso-lehti järjestää MYPAn kotiotteluiden lopputuloksesta veikkauskilpailun facebook-sivuillaan. Kaikkien osanottajien kesken arvotaan kunkin pelin jälkeen voittaja, joka palkitaan MYPAn seuraavan kotikamppailun yhteydessä.
MYPA kohtaa lauantaina AC Oulun, joka aloitti kautensa viime lauantaina voitollisesti. Miten käy MYPA–AC Oulu-taistossa ensi lauantaina? Veikkaa pelin tulosta Keskilaakson facebook-sivuilla!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Koronarajoitukset hellittävät. Kiinnostavat paikalliset kesätapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...