0

Leena Raussin töitä esillä Piika ja Renki -kahvilan Vinttigalleriassa ja Puolakan talomuseossa

Piika ja Renki -kahvilan Vinttigalleria Elimäellä tuntuu juuri oikealta paikalta valkealalaisen Leena Raussin näyttelylle. Suuret luontoaiheiset akryylitaulut luovat vieläkin enemmän tunnelmaa asettuessaan luonnonmateriaalia, etenkin hirsiseinää vasten.
Vaikka 47 suuren taulun asettuminen omille paikoilleen kestikin tällä kertaa muutaman päivän, on Piika ja Renki Elimäellä syntyneen Leena Raussin suosituimpia näyttelypaikkoja. Hänen töitään on siellä esillä viidettä kertaa ja seuraava näyttelyaikakin on jo tilattu kahden vuoden päähän.
– Piika ja Renki houkuttelee helsinkiläisiä taiteenystäviä, jotka myös ostavat taidetta koteihinsa. Lisäksi olen saanut useita tilaustöitä, tyytyväinen taiteilija toteaa.

Juhannusaattona avautui toinenkin Raussin näyttely Puolakan talomuseossa, jossa mukana on lisäksi Anu Hedborgin valokuvia, Eeva-Kaisa Puuskarin maalauksia ja Hannele Jokirannan makramee-töitä.
Piika ja Renki -kahvilassa Leena Raussin näyttely jatkuu 30. kesäkuuta saakka. Heinäkuussa esittäytyy Marika Mustasaari ja elokuussa Ulla-Maria Hoikkala sekä Tuija Uotila.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Koronarajoitukset hellittävät. Kiinnostavat paikalliset kesätapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...