0

Jalkapallo on hauskaa, mutta ehdottomasti kesään kuuluvat pelivoitot

MYPA:n junioreiden esittäytymiskierrosta jatkavat tällä kertaa vuonna 2007-2008 syntyneet pojat. Juniorijoukkueita esittelevässä juttusarjassa haastatellaan joukkueiden junioreita, vanhempia ja toimihenkilöitä.

MYPAn mediatiimi oli paikan päällä poikien 2007-2008 harjoituksissa. Jutun haastattelut ja kuvaukset on tehty ennen koronarajoitusten voimaantuloa.
Jesse Hostikka ja Panu Siira ovat tulleet kentälle reilusti ennen harjoitusten alkua. Tämä kertookin paljon heidän motivaatiostaan. Poikien idoleita ovat Jari Litmanen ja ranskalainen Zinédine Zidane, jotka ovat myös olleet ahkeria harjoittelijoita ja näin ollen toimineet myös Jessen ja Panun motivaatioon vaikuttavina esimerkkeinä.
Panu sekä Jesse ovat aloittaneet jalkapalloharrastuksen jo pienenä. Panu aloitti noin 5-6-vuotiaana. Innostus jalkapalloon syttyi Panun mukaan siksi, että jalkapallo näytti niin hauskalta. Jesse aloitti hieman aikaisemmin 4-5-vuotiaana. Pojat viihtyvät topparin pelipaikalla, mutta Jesselle maistuu myös keskikentällä pelaaminen.
Pojilla on myös unelmia jalkapallo suhteen.
– Suurin unelma olisi pelata työkseen jalkapalloa, tuumaa Jesse.
Myös Panulla on unelmana pelata veikkausliigassa.
– Tai kenties jonakin päivänä jossain isommassa sarjassa, Panu kertoo pilke silmäkulmassa.

Joukkueenjohtajat Piia Suominen ja Katja Siira ovat yhtä mieltä siitä, että koko joukkue on mahtava ja yhteishenki on ehdottomasti joukkueen vahvuus.
– Suurin osa pojista on ollut alusta asti mukana niin pojille on syntynyt upea yhteishenki, Piia ja Katja kertovat ylpeydellä.

Jesse ja Panu odottavat ehdottomasti kesältä pelien voittoja. Myös paras muisto liittyy hyvään turnausvoittoon muutama vuosi sitten.
Piialle ja Katjalle tärkeintä kuitenkin on, että pojat pitävät kivaa niin harjoituksissa kuin peleissäkin. Poikien 2007-2008 joukkue on jo ehtinyt tehdä muutamia ulkomaanmatkoja.
– Mukavin muisto onkin Espanjan leiri. Mentiin porukalla ja yhdessäolosta jäi mukavat muistot, Katja tuumaa hymyillen.

Lisätietoja joukkueen toiminnasta ja harjoitusaikatauluista saat laittamalla sähköpostia osoitteeseen
mypapojat0608@gmail.com

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Koronarajoitukset hellittävät. Kiinnostavat paikalliset kesätapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...