0

Matti Lindholm siirtyy Joensuun Mailan toimitusjohtajaksi

Matti Lindholm aloittaa Super-JoMa Oy:n palveluksessa 1.7. ja siirtyy toimitusjohtajaksi 1.10. alkaen. Lindholm siirtyy Joensuuhun Liiga-seura KooKoon myynti- ja viestintäpäällikön tehtävistä.
– Matti tulee vastaamaan Joensuun Mailan kokonaisvaltaisesta kehittämisestä huomioiden organisaation kaikki toiminta-alueet. Hänellä on monipuolista osaamista huippu-urheilun myynnin ja markkinoinnin parista, kommentoi Super-JoMa Oy:n hallituksen puheenjohtaja Joni Nousiainen.
Nousiaisen mukaan tavoitteena on rakentaa JoMasta entistäkin parempi organisaatio paitsi juniori- ja aikuisurheiluun myös erilaisten tapahtumien järjestämiseen.
– Uskomme, että saamme Matista aktiivisen ja ammattitaitoisen toimitusjohtajan viemään seuraa kohti tätä tavoitetta. Hänellä on kosketuspintaa pesäpalloon, mutta myös uusia näkemyksiä yli lajirajojen.

Matti Lindholm on työskennellyt KooKoossa keväästä 2014 lähtien. Ennen tätä hän on työskennellyt muun muassa viestintäalan yrittäjänä esimerkiksi Pesäpalloliitolle.
– JoMassa on tehty hienoa työtä jo pitkään sekä kentillä että niiden ulkopuolella. Lähden todella hyvillä mielin ja täynnä intoa jatkamaan vuorostani tätä työtä. Kaikenlainen urheilu on aina ollut intohimoni, ja nyt on mielenkiintoista vaihtaa taas jääkiekon parista pesäpalloon, Lindholm sanoo.
– Loistavat olosuhteet, kunnianhimoiset miesten ja naisten Superpesis-joukkueet, vahva juniorituotanto ja laaja yhteistyökumppaniverkosto antavat hyvän pohjan kehittää toimintaa edelleen. Lisäksi osakkuus Go On Joensuussa on hyvä esimerkki siitä edistyksellisyydestä, jota JoMassa on viime vuosina tehty.
Kouvolasta kotoisin oleva Lindholm muuttaa Joensuuhun avopuolisonsa ja koiransa kanssa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Koronarajoitukset hellittävät. Kiinnostavat paikalliset kesätapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...