0

Viemäriverkostoa tutkitaan Korialla – Kiinteistöjä tiedotetaan tehtävistä tutkimuksista

Kouvolan Vesi Oy teettää FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy:llä jätevesiviemäriverkoston tutkimuksen, jossa selvitetään jätevesiviemäriin johtuvien vuoto- ja hulevesien alkuperää. Tutkimuksia tehdään savukokeilla ja tutkimusalueen kiinteistöjen jäteveden viemärikaivoja tarkastamalla.
Tutkimuksia suoritetaan Korialla arkipäivisin seuraavilla alueilla:
• Pioneerimetsä – Tammiranta 22.5.–5.6.
• Jaakkola – Hiivuri 8.6.–26.6.
• Sopenpelto 22.6.–10.7.
Tutkimusalueen kiinteistöjä tiedotetaan erikseen tehtävistä tutkimuksista.
Tutkimuksissa käytettävä savu on vaaratonta. Se ei värjää pintoja ja haihtuu muutamassa minuutissa. Savu ei pääse sisätiloihin, kun kaikkien lattiakaivojen ja lavuaarien vesilukoissa on vettä. Tämä on helppo varmistaa käyttämällä hetken normaalisti suihkuja ja vesihanoja. Viemärikaivon tutkimiseksi pyydämme kiinteistöjen omistajia poistamaan pihalla sijaitsevan kaivonkannen päältä mahdolliset ylimääräiset esineet ja varmistamaan, että kansi on selvästi näkyvissä. Tämä jouduttaa tutkimuksen suorittamista.
Kiinteistön omistajan tai haltijan ei tarvitse olla läsnä tutkimuksen aikana, koska tutkimuksia suoritetaan vain piha-alueilla ja tekijöillä ei ole tarvetta päästä kiinteistön sisätiloihin.
Jos savua on päässyt kiinteistön sisälle, tarkastakaa vesilukkojen toimivuus tai ottakaa yhteyttä yksityiseen LVI-yritykseen. Sisätiloihin päässyt savu tarkoittaa yleensä viallista viemäriputkistoa kiinteistön sisällä. Pankaa merkille savun purkautumispaikka ongelman paikallistamisen helpottamiseksi sekä tuulettakaa savu ulos. Sisätiloihin päässyt savu ei ole vaarallista.
Jos tutkimuksesta koitui vahinkoa tai haluatte lisätietoja tutkimuksen edistymisestä, pyydämme ottamaan yhteyttä FCG Suunnittelu ja tekniikka oy:n vastaavaan työnjohtajaan puhelinnumeroon 044 481 1190.
Pyydämme vallitsevasta COVID-19 tilanteesta johtuen pitämään tutkimuksen suorittajiin riittävän etäisyyden.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Onko kaupunginvaltuutettujen kyläkummitoiminta tarpeellista?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...