0

MYPAn pelit alkamassa 27.6. – Kausi pelataan kaksinkertaisena sarjana

MYPAn pelit Ykkösessä alkavat 27.6. Kausi pelataan kaksinkertaisena sarjana eli yhteensä 22 kierrosta. Tavoitteena olevat päättymispäivä on 31.10.
Aikataulujen ja pelitavan suhteen asiat on sovittu seurojen kanssa loppuviikolla käydyissä neuvotteluissa.
– Olemme neuvotelleet seurojen kanssa sarjakohtaisesti ja kuunnelleet kentän ääntä mahdollisimman tarkalla korvalla, kertoo Palloliiton kilpailupäällikkö Peter Lundström Palloliiton verkkosivuilla.
– Vaihtoehtoisia malleja on laadittu useita ja niistä on keskusteltu. Nyt on sitten päästy ratkaisuun ja näiden mukaan etenemme otteluohjelmien laatimisessa. Koronatilanne saattaa vielä aiheuttaa joitain muutoksia ohjelmiin myöhemmin ja melkein ennakoin niitä myös tulevan. Mikäli näin ei käy, niin tässä asiassa olen oikein mielelläni väärässä.
Tarkemmat otteluohjelmat kaikkien sarjojen osalta laaditaan nyt tehtyjen päätösten pohjalta ja ne tullaan julkaisemaan erikseen myöhemmin. Nousut ja putoamiset sarjoista tapahtuvat normaaliin tapaan, mutta mikäli jotain sarjaa ei pystytä pelaamaan loppuun, laaditaan erilliset toimintatavat.
Linjaukset käsitellään lopullisesti Palloliiton hallituksen kokouksessa 28.5. Samassa kokouksessa käsitellään myös poikkeustilanteesta johtuvat muutokset kilpailutoimintaan liittyvissä säännöissä ja määräyksissä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Onko kaupunginvaltuutettujen kyläkummitoiminta tarpeellista?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...