0

Turnausreissuilla yhteishenki tiivistyy – MYPA juniorit esittäytyvät

MYPAn juniorit esittäytyvät Keskilaakson sivuilla kevään aikana. MYPAlla on junioritoimintaa 7-13 -vuotiaille pojille ja 10-12 -vuotiaille tytöille. Esittelykierroksen aloittaa 2009-2010 syntyneet pojat. Juttusarjassa haastatellaan joukkueiden junioreita, vanhempia ja toimihenkilöitä.
Tämän jutun haastattelut ja kuvaukset on toteutettu ennen koronarajoitusten voimaatuloa.

MYPA junioreiden poikien 2009-2010 ikäryhmät harjoittelevat yhdessä, mutta pelit pelataan omissa sarjoissa. MYPAn mediatiimi pääsi haastattelemaan harjoitusten ohessa joukkueessa mukana olevia Onni Kolsia ja Mikael Jokirantaa, jotka odottavat innolla uusien vastustajien kohtaamista ja voittoja peleistä. Onni pelaa P9 ja Mikael P10 joukkueessa. Mikael kertoo aloittaneensa jalkapalloharrastuksen jo esikouluiässä ja Onnin kiinnostus harrastusta kohtaan heräsi koulussa.
– Koulussa tykkäsin pelata jalkapalloa ja minulla oli yksi kaveri kenen innoittamana lähdin mukaan, Onni sanoo.
Joukkueenjohtaja Mia Jalkanen kuvaa joukkuetta energiseksi.
– Joukkueesta tekee ainutlaatuisen tietenkin pelaajat. He ovat jokainen oma ihana persoonansa.
Mukavia muistoja on kertynyt paljon. Mian mielestä parhaimpia ovat olleet turnausreissut. ”Silloin joukkueen yhteishenki on tiivistynyt entistä enemmän”. Onnilla puolestaan on jäänyt tähän asti parhaimmaksi muistoksi vuoden harjoittelija pokaali ja Mikaelilla turnaukset.
– Voitettiin koko turnaus. Se oli tosi kivaa, Mikael tuumaa.
Molemmilla pojilla Lionel Messi on ehdottomasti kirkkain esikuva. Myös MYPAn edustuksen pelaajat ovat monen pienen harrastajan idoleja.
– MYPAn pelaajista mun idoli on Jussi-Pekka Rämä, Onni kertoo.
Niin kuin jokaisella, myös Onnilla ja Mikaelilla on unelmia. Mikael haluaisi pelata Suomen maajoukkueessa, kun taas Onnin mielestä olisi kivaa pystyä pelaamaan edustuksessa aikuisiällä.

Lisätietoja joukkueen toiminnasta saat ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajiin: miamaria.jalkanen@gmail.com ja matilda.metsaketo@gmail.com. MYPAn 2009-2010 pojat toivottavat kaikki uudet jalkapallosta kiinnostuneet harrastajat mukaan joukkueeseen!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Onko kaupunginvaltuutettujen kyläkummitoiminta tarpeellista?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...