0

Verenluovutustilaisuus maanantaina Myllykosken yhteiskoululla

Veripalvelussa on otettu käyttöön sähköinen terveyskysely. Samalla paperiset, verenluovutuspaikalla täytettävät terveyskyselylomakkeet poistuvat käytöstä.
Verenluovutustilaisuuksia on edelleen tärkeä järjestää, jotta potilaita varten saadaan kerättyä riittävästi verta myös tällaisena poikkeusaikana. On ensiarvoisen tärkeää, että terveet ihmiset jatkavat verenluovuttamista. Veripalvelun pandemiaryhmä seuraa aktiivisesti tilannetta ja ohjeistuksia.
Myllykosken yhteiskoululla järjestetään maanantaina 11.5. verenluovutus iltapäivän aikana.
Verenluovutustilaisuuksissa ei tällä hetkellä valitettavasti voi olla niiden aukioloaikana vapaaehtoisia avustajia hoitamassa kahvitarjoilua.
Verenluovuttajien turvallisuudesta pidetään huolta myös poikkeusaikana ja olemme muuttaneet joitakin käytäntöjä verenluovutuspaikoilla, muun muassa ottamalla käyttöön ajanvarauksen. Ajan voi varata osoitteesta veripalvelu.fi.
Päivittyvää tietoa koronaepidemian vaikutuksista verenluovutukseen löytyy nettisivuiltamme osoitteessa https://www.veripalvelu.fi/verenluovutus/sinua-tarvitaan/koronaepidemia-ja-verenluovutus

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Onko kaupunginvaltuutettujen kyläkummitoiminta tarpeellista?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...