0

Kymenlaakson ruoka- ja tukiapukeräykseen lahjoitettu jo 50 000 euroa

MLL:n Kaakkois-Suomen piirin, SPR:n Kaakkois-Suomen piirin, Kouvolan kaupungin ja Kymsoten yhteistyönä organisoima ruoka- ja tukiapukeräykseen on lahjoitettu jo 50 000 euroa. Ruokalahjakortteja (a´50€) on jaossa jo tällä hetkellä 750 kappaletta.
– Lapsiperheet ovat löytäneet hyvin Kymsoten sähköisen Pyydä apua -palvelun, yhteydenottoja tulee päivittäin runsaasti. Avun tarve on todellinen ja apua tarvitsevia paljon. Suuri kiitos jokaiselle lahjoittajalle, kiittelee keräystä koordinoiva MLL:n Kaakkois-Suomen piirin toiminnanjohtaja Christa Carpelan.
– Jokaiselle yhteydenottajalle soitetaan, ja kartoitetaan muu tuen tarve. Lisäksi lahjakortteja on jaettu perheiden sosiaalityön, perhetyön ja kotipalvelun asiakkaille, lisää Kymsote vastaava johtava sosiaalityöntekijä Riikka Mauno.

Lahjakortit jaetaan Kymsoten Pyydä apua -palvelun kautta, joka löytyy Kymsoten lasten, nuorten ja perheiden sivulta osoitteesta: https://www.kymsote.fi/fi/Palvelut/Lasten%2C-nuorten-ja-perheiden-palvelut/c/lasten-nuorten-ja-perheiden-palvelut

Keräys jatkuu toistaiseksi. Ruoka- ja tukiapukeräykseen voi osallistua lahjoittamalla keräystilille: FI98 5750 0120 4267 89. Lahjoittaja saa määritellä summan ja halutessaan kaupungin tai kunnan, johon apu kohdistetaan. Viestikenttään: Lahjoitus ja mahdollinen toive kohdistamisesta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Onko kaupunginvaltuutettujen kyläkummitoiminta tarpeellista?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...