0

Nega on kuollut julisti POSI TV vappuaattona Myllykoskella

– Television renessanssi on nyt. Julistamme negatiivisuuden kuolleeksi ja uuden positiivisuuden aikakauden alkaneeksi. POSI TV on internetissä toimiva kanava, joka keskittyy inspiroivaan ja viihdyttävään sisältöön. Kohderyhmä ovat ihmiset jotka haluavat hyvän olon tunteen. Ihmisen mieli on ihmisen tärkein työkalu. Me annamme suomalaisten mielille vaihtoehdon inspiroitua, kokea ja tuntea sitä kaikkea hyvää mitä maastamme löytyy, vakuutteli päätoimittaja, tuottaja Ike Novikoff vapunaattona Reunan kirjakaupassa Myllykoskella.
Novikoff haluaa negatiivisten uutisten aikana nostaa esille positiivisia asioita. Hän uskoo, että koronan jälkeen ei palata normaaliin arkeen.
– Positiivinen uutisen elää pidempään kuin negatiivinen.
– Ei voida vielä kuvitellakaan mitä muutoksia tulee. Etätyö jää varmasti.
Ike Novikoff tuottaa kanavalleen viikottain sisältöä. Vapunaattona hän vieraili kuvaajana toimivan Jussi ”Käkkis” Arhinmäen kanssa Reunan kirjakaupalla Myllykoskella. Puheissa oli maailman ja Myllykosken asiat, kulttuurin merkitys ja maallemuuttokin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Onko kaupunginvaltuutettujen kyläkummitoiminta tarpeellista?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...