0

Inkeroisten Kartonkitehtaalla varaudutaan mahdollisiin koronaviruksen aiheuttamiin tuotannollisiin muutoksiin – Yt-neuvottelujen piirissä on noin 250 henkilöä

Stora Enson Packaging Materials -divisioonaan kuuluva Inkeroisten Kartonkitehdas varautuu koko henkilöstönsä tilapäiseen lomauttamiseen tarvittaessa korkeintaan 90 päivän ajaksi vuoden 2020 aikana. Mahdolliset lomautukset voisivat toteutua useassa osassa.

– Kyseessä on ennakkovarautuminen koronaviruksen aiheuttamille epävarmuuksille liiketoiminnassa. Mitään lomautuspäätöksiä ei ole tehty. Koronapandemia voi johtaa siihen, että tehtaidemme henkilöstöä sairastuu laajasti tai joutuu karanteeniin. Voi olla ettemme saa riittävästi raaka-aineita tai logistista kalustoa toimituksiamme varten, jolloin normaali tuotanto ei ole mahdollista. Kysynnässä voi myös tapahtua äkillisiä muutoksia, kertoo Inkeroisten Kartonkitehtaan johtaja Antti Veitola.

Yhteistoimintalain mukainen neuvotteluesitys on annettu kaikille henkilöstöryhmille ja neuvottelut käynnistetään 20.4. Neuvottelujen kesto on minimissään viisi päivää. Neuvottelujen piirissä on noin 250 henkilöä.
Neuvottelut eivät koske Anjalan Paperitehdasta, jossa on jo aikaisemmin käyty samansisältöiset neuvottelut.

Viikon kysymys

Onko kaupunginvaltuutettujen kyläkummitoiminta tarpeellista?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...