0

Ostosten keräily alkaa loppuviikolla S-market Inkeroisissa

Ostosten keräily asiakkaille alkaa loppuviikolla S-Market Inkeroisissa.
– Asiakas voi laittaa ostoslistan meille sähköpostitse. Keräämme tuotteet valmiiksi ja asiakas noutaa sovittuna hetkenä ostoksensa ja maksaa ne kassalla. Keräilystä peritään erillinen maksu, kertoo marketpäällikkö Hanna-Lena Westman.
Westmanin mukaan palvelun kysyntä on kasvava ja se mahdollistetaan nyt asiakkaille. Keräyspalvelu aloitetaan Inkeroisten lisäksi Haminan ja Pasaatin S-Marketeissa.
– Keräyspalvelu on tarkoitettu kaikille asiakkaille, ei pelkästään riskiryhmiin kuuluville. Toivottavasti pystymme tällä tavoin auttamaan asiakkaita arjessa koronatilanteessa.

Marketpäällikkö muistuttaa myös yleisesti kauppa-asioinnista.
– Kauppaan ei pidä tulla kipeänä. Jos pärskittää, yskittää ja tai on muuten flunssan oireita, niin kauppareissu tulee siirtää myöhemmäksi tai pyytää lähipiiriä apuun. Kunnioitetaan muita asiakkaita, mutta myös kaupan myyjiä sillä, että asioidaan vain terveinä.
– Muistetaan turvavälit, paitsi toisiin asiakkaisiin myös henkilökuntaan. Esimerkiksi kassoja on nyt otettu käyttöön enemmän, että asiakkaat jonottaisivat mahdollisimman väljästi. Lisäksi lattioihin on laitettu ohjaavia tarroja. Myymälässä voi myös kohteliaasti pyytää myyjää väistymään hyllyltä siksi aikaa, että saa tuotteen otettua, jos ollaan samassa kohdassa.
– Muistetaan hyvä käsihygienia. Pestään kädet ennen ja jälkeen kauppareissun. Saippuapesu on kaikkein tehokkain keino.
Hanna-Lena Westmanin mukaan kaupassa tehdään nyt kaikki mahdollinen, että arki rullaisi sujuvasti.
– Siivousta on tehostettu ja myymälään laitettu ohjeistuksia asiakkaita varten. Henkilökuntaa tiedotetaan jatkuvasti tilanteesta ja uusia toimintatapoja otetaan käyttöön.
Vallitseva tilanne voi herättää myös myyjissä huolta, koska he tapaavat satoja ihmisiä päivittäin työtehtävissään.
– Toivommekin, että asiakkaat huomioisivat omassa toiminnassaan myös henkilökuntamme muiden asiakkaiden ohella. Kassoille tullaan asentamaan muovipleksit.
– Tuotepuutteita on ollut äkillisen kysynnän takia ajoittain paljonkin, mutta tilanne tasoittuu koko ajan. Joka päivä tulee uutta kuormaa. Ruoka ei lopu.
Hanna-Lena Westman sanoo, että tämän hetkinen tilanne vaatii nyt yhteistyötä ja ymmärrystä, toisten ihmisten huomioimista.
– Kyllä tästä yhdessä selvitään.

Viikon kysymys

Onko kaupunginvaltuutettujen kyläkummitoiminta tarpeellista?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...