0

Asiointitaksit liikennöivät normaalisti koronavirusepidemian aikana

Asiointitaksit mahdollistavat liikkumisen maaseutualueilla välttämättömille asioille esimerkiksi kauppaan ja apteekkiin myös koronavirusepidemian aikana. Asiointitakseissa ei saa matkustaa sairaana. Kaupunki järjestää lisäksi yli 70-vuotiaille ja riskiryhmille kauppa- ja apteekkiasiointipalvelua.
Asiointitaksit ovat kaikille avoimia, täydentäviä joukkoliikennepalveluita maaseutualueilla. Asiointitaksi liikennöi reittinsä kerran viikossa kutsuttuna, aikatauluja voidaan sopia asiakkaiden toiveiden mukaan ja pienet poikkeamiset ajoreitiltä ovat mahdollisia. Kyyti tilataan soittamalla kuljettajalle viimeistään edellisenä iltana kello 17. Reitit, ajopäivät ja yhteystiedot löydät alempaa.
Matkan hinta on bussilipun hinta. Waltti-kortti ei kelpaa maksuvälineenä, sillä asiointitakseissa ei ole Waltti-kortin lukulaitetta. Yli 80-vuotiaat kouvolalaiset matkustavat maksutta todistamalla ikänsä.

Elimäen alue
Taksit 4-8: puh. 05 377 6919
4: Teuroinen – Elimäki (keskiviikkoisin)
5: Kukkila- Soiniitty – Elimäki (torstaisin)
6: Raussila – Elimäki (torstaisin)
7: Löytty – Elimäki (perjantaisin)
8: Ratula – Mettälä – Elimäki (torstaisin)

Utin, Myllykosken ja Inkeroisten alue
9: Enäjärvi – Kaipiainen – Saares – Saaramaa (perjantaisin, 0400 255 843)
10: Utti – Savero – Hirvelä – Sippola – Keltakangas – Myllykoski (perjantaisin, 050 336 3000)
11: Enäjärvi – Hirvelä – Sippola – Keltakangas – Myllykoski (maanantaisin, 050 336 3000)
12: Hirvelä – Sippola – Ruotila – Liikkala – Inkeroinen – Keltakangas (keskiviikkoisin, 050 336 3000)

Tarkemmat tiedot asiointitakseista löydät osoitteesta kouvola.fi/asiointitaksit. Parhaiten lisätietoja reiteistä ja aikatauluista saat soittamalla suoraan liikennöitsijälle reittien yhteydessä mainittuihin puhelinnumeroihin. Kyyti myös tilataan soittamalla liikennöitsijälle viimeistään edellisenä iltana klo 17. Huomioithan, että muutoksia saatetaan joutua tekemään äkillisestikin esimerkiksi kuljettajien mahdollisten sairastumisten vuoksi. Peruuntumisista ilmoitetaan asiointitaksikyydin varanneille asiakkaille.

Viikon kysymys

Kutsuuko sohva ja MM-hiihdot?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...