0

Koronavirustartuntoja nyt 12

Kymenlaaksossa on todettu yhteensä 12 koronavirustartuntaa tiistaihin 31.3. mennessä. Kymenlaaksossa jatketaan kaikkien uusien todettujen tartuntojen tartuntaketjujen selvityksien tekemistä.

Kymsote varautuu koronaviruksen aiheuttamaan epidemiaan. Varautuminen on aiheuttanut muutoksia Kymsoten palvelujen toiminnassa.

Kymenlaaksolaisten tulee suhtautua vakavasti tilanteeseen ja noudattaa Suomen hallituksen antamia ohjeita ja asetuksia liittyen mm. kokoontumiseen, liikkumiseen, fyysisen etäisyyden pitämiseen ja riskiryhmien tapaamiseen. Toimenpiteillä pyritään hidastamaan epidemiaa.

Uudemaan eristyksellä on voi olla vaikutuksia myös kymenlaaksolaisten liikkumiseen. Kymenlaaksolaisia kehotetaan seuraamaan asian vastuuviranomaisten ohjeita liikkumisesta.

3 kommenttia aiheesta “Koronavirustartuntoja nyt 12

 • 31.3.2020 at 21:09
  Permalink

  Suomessa ei olisi saanut säästellä testeistä. Kaikki positiiviset heti eristyksiin. Vaan näin ei tehty, ei edes yritetty, vaan annettiin taudin levitä ja nostettiin kädet pystyyn. Nyt maksetaan kallista hintaa kauan, liian kauan ja raskaasti.

 • 1.4.2020 at 23:29
  Permalink

  Kohta 2 kuukautta keuhkot huutanu hoosiannaa. Kun sanot ettet ole käynyt ulkomailla, niin testejä eivät vaan ota, vaikka kuinka itkisit.

 • 6.4.2020 at 19:17
  Permalink

  Testejä ei yksinkertaisti ole ollut rahallakaan saatavissa. Eikä testit sitäpaitsi tautia paranna. Kasseja on sen sijaan hyödynnetty ahkerasti perinteitä noudattaen. Kukaan ei ole enää katsonut pitkään, kun on asettanut kassin viereensä penkille.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Onko kaupunginvaltuutettujen kyläkummitoiminta tarpeellista?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...