0

Kymmenes tartunta – Kaksi parantunut, neljä sairaalahoidossa, neljä kotihoidossa

Kymenlaaksossa on todettu yhteensä kymmenen koronavirustartuntaa. Uusista todetuista tartunnoista tehdään tartuntaketjujen selvitys. Tähän mennessä todetuista tartunnoista kaksi on todettu parantuneeksi. Sairastuneista neljä on sairaalahoidossa ja neljä kotihoidossa.

Kymsote varautuu koronaviruksen aiheuttamaan epidemiaan. Varautuminen on aiheuttanut muutoksia Kymsoten palvelujen toiminnassa.

Kymenlaaksolaisten tulee suhtautua vakavasti tilanteeseen ja noudattaa Suomen hallituksen antamia ohjeita ja asetuksia liittyen mm. kokoontumiseen, liikkumiseen, fyysisen etäisyyden pitämiseen ja riskiryhmien tapaamiseen. Toimenpiteillä pyritään hidastamaan epidemiaa.

Uudemaan eristyksellä on voi olla vaikutuksia myös kymenlaaksolaisten liikkumiseen. Kymenlaaksolaisia kehotetaan seuraamaan asian vastuuviranomaisten ohjeita liikkumisesta.

Kommentteja aiheesta “Kymmenes tartunta – Kaksi parantunut, neljä sairaalahoidossa, neljä kotihoidossa

  • 29.3.2020 at 13:54
    Permalink

    Kiimingin apteekki on löytänyt keinot millä saa asiakkailleen lääkkeet toimitettua ilman että tarvitsee käydä apteekissa. Kaleva-lehdessä juttua kuinka monipuolisesti järjestänyt asiat. Siinä olisi valmis suunnitelma toteutettavaksi muillekin. Ei tarvitse uudestaan keksiä toimintatapoja.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Onko kaupunginvaltuutettujen kyläkummitoiminta tarpeellista?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...