0

Korjärven uimalaan rakennetaan uusi pukukoppi

Korjärven uimalan pukukoppi poltettiin viime syksynä. Uimalan kunnostaja ja ylläpitäjä Mämmälän Kotiseutuyhdistys rakentaa pukukopin ennen uimakauden alkua.
– Ranta siivotaan ja maata vaihdetaan. Puurakenteinen pukukoppi on jo tilattu. Se sijoitetaan suunnilleen poltetun kopin paikalle. Lastenaltaaseen tulee tuhoutunutta järjestelmää vastaava aurinkovoimainen vedenvaihtojärjestelmä, kertoo hallituksen jäsen Sanna Jacksen.
Pukukopin poltosta aiheutui noin 10 000 euron vahingot ilman töiden osuutta. Uuden pukukopin rakentaminen mahdollistuu saaduilla avustuksilla ja korvauksilla. Aivan yhtä hienoa rakennusta ei ole luvassa kuin edellinen.
– Talkooväkeä tarvitaan taas. Olemme perustamassa talkoopankkia, kun meilläkin jäsenistö ikääntyy niin kuin monessa yhdistyksessä. Kaikenlaisille osaajille riittää tekemistä. Lisätietoa talkoopankista on saatavissa yhdistyksen nettisivuilta ja Facebookista. Myös rahankeräys uimalan hyväksi jatkuu.

Kotiseutuyhdistys on järjestämässä mahdollisuuksien mukaan kylä-kirpputori-soututapahtuman 4.7. Opistonrannassa Inkeroisissa.
Yksityisomistuksessa olevalle tyhjälle tontille Inkeroisten Ahonpellolle kaavaillaan myös kolmen–neljän lampaan ottamista kesäajaksi.

2 kommenttia aiheesta “Korjärven uimalaan rakennetaan uusi pukukoppi

  • 28.3.2020 at 15:28
    Permalink

    Korijärvi on tärkeä paikka kaikille vastuullisille kävijöille. Voisiko sinne laittaa riistakameran? Korijärven kunnostajat eivät onneksi lannistu! Kiitos heille!

  • 28.3.2020 at 22:44
    Permalink

    Vahtivatko kotiseutuyhdistyksen jäsenet lampaita koko kesän? Samat ilkivallantekijät iskevät yhtä lailla avuttomien lampaiden kimppuun kuin Korijärven pukukopin…

Comments are closed.

Viikon kysymys

Oletko aikeissa matkustaa lähikuukausina ulkomaille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...