0

K-Supermarket Ykköstorin ja K-market Anjalan kauppias vaihtuu – Mirko Antikainen aloittaa huhtikuussa

Ruuanvalmistuksen ja ruokakaupan ammattilainen Mirko Antikainen aloittaa kauppiasuransa 19.4. K-Supermarket Ykköstorilla Inkeroisissa ja 23.4. K-Market Anjalassa.

Mirko on koulutukseltaan lihamestari, kokki ja leipuri. Hän on työskennellyt Stockmannin lihamestarina, K-Citymarket Iso Omenan kokkina ja palvelutiskin vastaavana, K-Supermarket Mankkaalla Herkkutori-palvelulinjaston hoitajana ja K-Supermarket Seilorissa kalaosaston vastaavana. Kauppiasharjoittelun hän suoritti Neste K Keimolassa ja K-Supermarket Soukassa. Neste K Tuuliruusussa hän on toiminut ravintolatoimen johtajana.
– Työuraa kaupoissa ja ravintoloissa on kertynyt kaikkiaan 31 vuotta, Mirko kertoo.
– Mielelläni otan kauppapaikan vastaan ja odotan kovasti asiakkaiden kanssa yhteistä taivalta vuosien saatossa. Uskon että tästä tulee mielenkiintoinen seikkailu niin minulle kuin työntekijöille ja asiakkaille on luvassa mukavia kokemuksia, hän sanoo suunnitelmistaan.

Molemmissa kaupoissa Mirko tulee nostamaan paikkakunnan ja lähiseudun tuottajia vahvasti esille.
– Haluan tarjota asiakkailleni ensiluokkaista lähiruokaa. K-Supermarket Ykköstorilla Herkkutori-palvelutiksi tulee olemaan ykkösasia.
Vastuullisuusasiat tullaan hoitamaan Ykköstorilla ja Anjalassa viimeisen päälle.
– Kauppani tarjoavat hyväta ruokakaupan lähipalvelut. Kannan vastuuni henkilökuntani ja asiakkaideni hyvinvoinnista niillä keinoilla, joita minulla on. Haluan olla koko kylän kauppias, Mirko toteaa.

Vaikka Mirkolla on useampi koulutus ja pitkä työura niin tärkeimpänä hän pitää kuitenkin isän roolia. Kotona odottavat vaimo Jelena ja kolmospojat sekä eläkkeellä oleva metsästyskoira Nappi. Mirko harrastaa sorkkaeläinten metsästystä ja pelaa kilpatasolla mölkkyä.

Viikon kysymys

Oletko aikeissa matkustaa lähikuukausina ulkomaille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...