0

Opetuksen johtotiimi vetoaa vanhempiin – Nuorten ja lasten ei pidä hakeutua porukoihin

Kouvolan kaupungin kasvatuksen opetuksen johtotiimi  muistuttaa lasten ja nuorten huoltajille, että Suomen pääministeri Sanna Marin on tiedotustilaisuudessa 19.3.2020 linjannut, että nyt pitää välttää sosiaalisia kontakteja. Nuorten ja lasten ei pidä hakeutua porukoihin, ei pidä mennä joukolla pelaamaan palloa eikä mihinkään muuhunkaan paikkaan viettämään aikaa. Nyt pitää välttää sosiaalisia kontakteja ja julkisilla paikoilla on todella kielletty yli 10 hengen kokoontumiset – tämä koskee ihan arkielämää muutoinkin ja myös alle 10 hengen kokoontumisia on syytä välttää.”

 Syy muistutukseen on se, että myös Kouvolassa on havaittu, että lapset ja nuoret edelleen kokoontuvat esimerkiksi kauppakeskuksiin, kauppoihin ja ulkoharrasteisiin.

 Johtotiimi vetoaa huoltajiin, että he keskustelisivat lastensa ja nuortensa kanssa tästä vakavasta tilanteesta ja että tämä valtakunnallinen linjaus koskee meitä kaikkia, myös lapsia ja nuoria.

 Huoltajilla on velvollisuus huolehtia siitä, että lapset ja nuoret eivät kokoonnu poikkeusaikana. Suosituksia noudattamalla vältämme tartuntojen leviämisen.

 

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Koetko Uudenmaan liikkumisrajoituksen tarpeellisena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...