0

Kartanoiden Kouvolaan voi tutustua virtuaalinäyttelyssä

Koronaviruspandemia on muuttanut kaikkien elämää ja elämä keskittyy kotiin. Poikilo-museot tarjoaa nyt tekemistä ja nähtävää kotisohville avaamalla Kartanoiden Kouvola -virtuaalinäyttelyn.

– Poikilo-museoiden näyttelyt Kouvolatalolla ovat poikkeusajan suljettu. Keväältä peruuntui lähes neljänkymmenen koululuokan vierailu museossa. Virtuaalinäyttelyn avulla halusimme tarjota kouluille materiaalia etäopetukseen ja toivomme myös muun yleisön löytävän uuden palvelumme, sanoo museonjohtaja Anu Kasnio.

Näyttelyssä voi vierailla omalla kotikoneella tai mobiililaitteella. Näyttelyyn tutustumiseen voi myös käyttää mobiililaitteeseen liitettyjä VR-laseja. Virtuaalitilaan on upotettu lisätietoa näyttelyn esineistä ja linkkejä Kartanoiden Kouvola -videoihin. Play-kaupasta voi ladata älypuhelimeen Kartanoiden Kouvola –tietovisan. Koululaisille on myös näyttelyyn liittyviä tehtäviä.

Kartanoiden Kouvola –virtuaalinäyttely löytyy Poikilon sivuilta: https://www.poikilo.fi/nayttelyt/virtuaalinayttelyt/

Viikon kysymys

Oletko aikeissa matkustaa lähikuukausina ulkomaille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...