0

Helikopterilla toteutettava oksien sahaus käynnistyy ensi viikolla Inkeroisissa

Sähkön toimitusvarmuuden parantamiseksi 20 kV johtoalueelle ulottuvien reunapuiden oksia karsitaan helikopterin avulla. Oksinta käynnistyy maalis-huhtikuun vaihteessa ja kestää koko kesän ajan. Oksinta käynnistyy ensimmäisenä Inkeroisten alueelta.
Alueet, joihin reunapuiden oksinta helikopterilla kohdistuu ovat Kouvolassa Anjalan, Inkeroisten, Sippolan, Elimäen ja Korian alueet sekä Loviisassa Kuninkaankylän alue.
Raivaustyö tehdään ilmajohtomääräysten mukaisesti puiden ja johtojen riittävän etäisyyden varmistamiseksi. Tavoitteena on sähkökatkojen ehkäiseminen. Metsäisillä alueilla vikoja tulee helposti, kun puut esimerkiksi tuulen vaikutuksesta tai lumen painosta taipuvat sähkölinjoille. Raivaamalla liian lähelle linjoja kurottavat oksat, voidaan sähkökatkoja ehkäistä jo ennakolta.
Toivomme metsänomistajilta ja alueen asukkailta myönteistä suhtautumista ja pahoittelemme raivaustyöstä mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä.
Urakasta vastaa Elvera Oy.

Helikopteriraivauksen alueet näkyvät myös verkkosivuiltamme löytyvästä investointikartasta: https://www.ksoy.fi/sahkonsiirto/investointikartta
Tiedotamme raivaustyön etenemisestä asiakkaillemme tekstiviesteillä, uutiskirjeillä, verkkosivuillamme, sosiaalisen median kanavissa sekä alueen lehdissä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Koetko Uudenmaan liikkumisrajoituksen tarpeellisena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...