0

Kuntosalin yläkertaan fysioterapiapalvelut Inkeroisissa

FysioTraining Inkeroinen on aloittanut toimintansa kuntosali Inxa Gymin yläkerrassa Päätien varressa Inkeroisissa.
– Muutimme helmikuussa Kouvolan keskustaan Kouvolankadulle ja muutossa mukana ollut laitteistotoimittaja Börje Vaittinen houkutteli meitä Inkeroisiin. Inkeroinen ei ollut suunnitelmissa, mutta ehdotus tuntui heti mielenkiintoiselta, kun seutu on tuttua. Olen kotoisin Inkeroisista ja vanhemmat asuvat täällä. Monica toimi kuusi vuotta Stora Ensolla työfysioterapeuttina. Meillä on asiakkaita jonkin verran eteläisestä Kouvolasta, kertoo Anna-Mari Virtanen.
Börje Vaittinen sanoo, että yrittäjien välisestä yhteistyöstä hyötyvät molemmat osapuolet.
– Kun kuntosali on alakerrassa, on mahdollisuus hyödyntää kuntosalia ilman laiteinvestointeja. Kuntoutukseenhan kuuluu osana myös fysiotreeni, sanoo Monica Halme.

Korona hiljentää toimintaa, mutta ei lannista yrittäjiä.
– Korona kurittaa nyt, ja salilla käyvät vain rohkeimmat, mutta kyllä tässä normaaliinkin palataan, uskoo Vaittinen vahvasti.
Halme ja Virtanen tuumivat, että hoitopaikoissa on aina hygienia huomioitu hyvin eivätkä asiakkaat tule flunssaisina muutenkaan hoitoon.

Kouvolan FysioTraining Oy on toiminut vuodesta 2012. Se on itsenäinen toimija. Yrittäjinä toimivien Virtasen ja Halmeen lisäksi FysioTrainingissä työskentelevät fysioterapeutit Joni Erolainen ja Niko Nakari.
Monica ja Joni ovat työfysioterapeutteja. Monica on erikoistunut selkä- ja niskakuntoutukseen. Hän vetää Kouvolassa toimivaa selkä- ja niskaklinikkaa. Joni tekee hoitotyön lisäksi muun muassa ergonomiakartoituksia ja pitää luentoja.
– Kun selkä on kipeä, hieronta ei aina riitä. Vaivaa hoidetaan liikeharjoittelun kautta. Fysioterapiahan on laajemmin toimintakyvyn parantamista, sanoo Monica.
Anna-Mari ja Niko ovat erikoistuneet alaraajojen kuntoutukseen. Monenlaiset alaraajojen ongelmat ovat varsin yleisiä.
–  Alaraajaongelmia hoidetaan yksilöllisesti suunnitellulla harjoitusohjelmalla, fysikaalisilla hoidoilla ja tukipohjallisilla.
FysioTraining tekee myös tukipohjallisia.
– Muokattavat pohjalliset sopivat niin urheilu- ja vapaa-ajanjalkineisiin kuin erilaisiin työkenkiin, kertoo Anna-Mari.

Kommentteja aiheesta “Kuntosalin yläkertaan fysioterapiapalvelut Inkeroisissa

  • 23.3.2020 at 08:22
    Permalink

    Voiko ikäihminen käyttää näitä palveluita nyt? Miten suojautua, kun kuukausien kiellot tulee? Ja monien on pakko käydä esimerkiksi jalkahoitolassa?

Comments are closed.

Viikon kysymys

Onko kesäsuunnitelmat tehty?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...