0

Kaikki liikuntatilat suljetaan keskiviikkona – Kouvolassa hyvät mahdollisuudet ulkoliikuntaan

Kouvolan kaupungin liikuntapalveluiden kaikki liikuntatilat suljetaan keskiviikosta 18.3. alkaen 13.4. asti.
Eduskunta käsittelee valmiuslain tiistaina 17.3. Kouvolan kaupunki varautuu toiminnassaan siihen, että osa valmiuslain toisen osan säännöksistä tulee voimaan. Tämä tarkoittaa sitä, että kaupunki valmistelee monien palveluidensa sulkemista tai uudelleenjärjestämistä 18. maaliskuuta alkaen. Palvelut tullaan sulkemaan 13. huhtikuuta asti. Tämän jälkeen sulun jatkamistarvetta tarkastellaan koronavirustilanteen mukaisesti ja palvelukohtaisesti.

Liikuntapalveluiden kevätkauden liikuntaryhmät perutaan ja liikuntaneuvonta keskeytetään 13.4. asti
Kaikki Kouvolan kaupungin liikuntapalvelujen kevätkauden liikuntaryhmät, yleisövuorot ja tapahtumat perutaan. Tämä koskee myös vertaisohjattuja ikääntyneiden liikuntaryhmiä. Liikuntaneuvonta keskeytetään 13.4. asti. Ryhmien peruutuksista mahdollisesti aiheutuvien maksujen korvauksista tiedotamme myöhemmin.
Varattujen vakiovuorojen ja muiden tilavuorojen peruminen
Kun liikuntatilat suljetaan liikuntapalveluiden toimesta aikavälillä 18.3.-13.4., vuorot perutaan automaattisesti. Avaimien ja tägien palauttaminen voidaan siirtää myöhemmäksi. Kaikki muut perumiset tehdään kirjallisesti osoitteeseen liikunta@kouvola.fi
Kaikki yhteydenotot pydetään puhelimitse tai sähköpostilla!

Kouvolassa hyvät mahdollisuudet ulkoliikuntaan
Vaikka kaupungin liikuntatilat suljetaan, liikuntapalveluissa halutaan rohkaista kuntalaisia huolehtimaan kunnostaan. Liikunta pitää yllä myös hyvää mielialaa.
– Kouvolassa on hyvät ja monipuoliset mahdollisuudet omatoimiseen ulkoliikkumiseen, vaikka liikuntapaikat ovat kiinni, toteaa liikuntapäällikkö Teemu Mäkipaakkanen.
Nyt on oiva mahdollisuus hyödyntää kuntoratoja sekä tutustua pyöräilyreitteihin ja Kouvolan upeisiin luontopolkuihin.
Tutustu luontopolkuihin osoitteessa kouvolanluonto.fi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Koetko Uudenmaan liikkumisrajoituksen tarpeellisena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...