0

Kouvolan poliisi kaipaa havaintoja maanantaiaamuna Myllykoskella sattuneesta korttihuijausyrityksestä – Mies oli noin 180-senttinen ja pukeutunut vaaleaan takkiin

Kouvolan poliisi pyytää havaintoja maanantaina 9.3. kello 9.00 aikaan tapahtuneesta näpistysyrityksestä Myllykoskella. K-Supermarket Ruokamyllyn vieressä olevalla ottoautomaatilla asioinut henkilö ilmoitti poliisille, että hänen nostaessaan automaatilta rahaa oli hänen taakseen tullut tummempi-ihoinen huonosti suomea puhuva mies, joka oli pudottanut automaatilla olleen jalkojen juureen maahan tarkoituksella 5 euron setelin. Asioinut henkilö oli huomannut tapahtuneen ja käskenyt miestä poistumaan. Mies oli noin 180-senttinen ja pukeutunut vaaleaan takkiin.

Poliisi on aiemmin tiedottanut tapauksista, joissa yleensä uhria on hämätty juuri maahan pudotetulla setelillä. Näin saadaan uhrin huomio hetkeksi toisaalle, jonka aikana automaatilla asioineen henkilön pankkikortti anastetaan. Tunnusluku on mahdollisesti vilkuiltu aiemmin. Uhrit ovat olleet nimenomaan hieman vanhempia ihmisiä. Poliisi kehottaa ihmisiä varovaisuuteen asioidessaan pankkiautomaatilla.

Myllykoskella tapahtuneeseen yritykseen kaivataan havaintoja korttihuijausta yrittäneestä henkilöstä ja mahdollisesta ajoneuvosta, jolla henkilö on liikkunut.

Havainnot voi ilmoittaa: rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai soittaa 0504479574.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Koetko Uudenmaan liikkumisrajoituksen tarpeellisena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...