0

Koria Roll herää taas eloon – Perinteikäs festivaali järjestetään elokuussa ensimmäistä kertaa 12 vuoteen

Kouvolan kesän tapahtumakattaus laajenee uusvanhalla musiikkifestivaalilla. Perinteinen Koria Roll herää henkiin 12 vuoden tauon jälkeen 14.-15. elokuuta.
– Koria Rollilla on vahvat perinteet, jotka on kunnia herättää eloon ja tuoda 2020-luvulle, Koria Rollin tapahtumapäällikkö Matti Lindholm sanoo.
Koria Rollin lavalle nousevat muun muassa Elastinen, Anssi Kela, Uniklubi, Teflon Brothers, Maustetytöt ja Gasellit. Kaksipäiväisen tapahtuman lipunmyynti käynnistyi maanantaina.
– Suomalainen musiikki ja festarikulttuuri voivat paremmin kuin koskaan. Kouvolassa on silti ollut tällä saralla tyhjää. Ei ole enää.
– Koria Rollin tämänvuotinen kattaus on sekoitus erilaista musiikkia, kuten Rolleissa on perinteisestikin ollut. Voidaan hyvällä omallatunnolla puhua Kaakkois-Suomen kovimmista kesäjuhlista.
Yhden päivän festarilippu maksaa heinäkuun loppuun saakka 39 euroa ja elokuun alusta alkaen 49 euroa. Kaksipäiväiset liput maksavat heinäkuun loppuun asti 69 euroa ja siitä eteenpäin 79 euroa. Ruokailun ja muita etuja sisältävien VIP-lippujen hinta on 89 euroa 31.7. asti ja 99 euroa 1.8. alkaen.
Koria Roll järjestettiin virtaavan Kymijoen äärellä ensimmäisen kerran jo 1970-luvulla. Festivaalin toinen tuleminen nähtiin vuosina 1994–2008 ja nyt vuorossa on kolmas näytös. Koria Rollissa ovat takavuosina esiintyneet esimerkiksi Nightwish, Darude ja The Rasmus.
– Saimme edellisiltä järjestäjiltä luvan brändin käyttöön ja paljon hyvää taustatietoa ja tukea. Kaikki ovat vain innoissaan siitä, että tuomme vanhan festarin tähän päivään.

Koria Rollin uuden tulemisen järjestää salibandyseura Korian Klubi yhteistyössä Kouvolan KooKoon kanssa.
– Paikallisuus on aina ollut Koria Rollille kantava teema ja sitä se on myös tällä kertaa. Järjestäjinä on kaksi kouvolalaista seuraa ja mahdolliset tuotot jäävät alueelle, sanoo KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa.
– Uskomme, että saamme yhteistyössä Korian Klubin kanssa rakennettua Koria Rollista hienon ja jatkuvan tapahtuman Kouvolan kesään!
Klubin ja KooKoon yhteistyö on luontevaa, sillä KooKoon myynti- ja viestintäpäällikkö Matti Lindholm on mukana molemmissa. Lindholm toimii myös Koria-Rollin festivaalipäällikkönä.
– Klubi oli valmistellut Koria-Rollia jo pitkälle, joten oli helppoa ja luontevaa lähteä mukaan projektiin. Rollilla on pitkät perinteet aina 1970-luvulle saakka ja saamme varmasti luotua siitä kesälle hienon tapahtuman, Välimaa sanoo.
– Meistä on hienoa päästä tekemään yhteistyötä toisen aktiivisen seuran kanssa, ja kenties syventämään yhteistyötä tulevaisuudessa.

Koria Roll on K18-tapahtuma.
Koria Roll 2020 järjestetään Korialla, Kallionniemen tanssilavalla 14.-15. elokuuta 2020. Pääsyliput tapahtumaan myy Ticketmaster. Koria Rollin järjestävät yhteistyössä salibandyseura Korian Klubi ja Liiga-joukkue Kouvolan KooKoo.

Kommentteja aiheesta “Koria Roll herää taas eloon – Perinteikäs festivaali järjestetään elokuussa ensimmäistä kertaa 12 vuoteen

  • 17.2.2020 at 11:02
    Permalink

    On tullu soitettua tuollakin kolme kertaa. Kax kertaa Raivopäiden kanssa ja yhtenä kesänä soitettiin Wiheltävän Suden kanssa pitkin festarialuetta akustisesti joululauluja 😀😀😀 ja meist oli juttu Kouvolan Sanomissakin.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Koetko Uudenmaan liikkumisrajoituksen tarpeellisena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...