0

Liukas keli vaikeuttaa jätteenkuljetuksia haja-asutusalueilla

Liukkaat tiet ovat vaikeuttaneet jäteautojen kulkua haja-asutusalueilla. Jäteastian tyhjennyksiä on alkuviikosta jäänyt tekemättä osalla kiinteistöistä, koska jäteauto ei ole päässyt ajamaan niille saakka. Liukkauden vuoksi tekemättä jääneet tyhjennykset on siirretty ensi viikolle.
Sateista säätä ja lämpötilan sahaamista nollan molemmin on luvassa myös tulevina päivinä, joten alemman tieverkon haastavat keliolosuhteet voivat jatkossakin vaikuttaa jätteenkuljetuksiin.
Kymenlaakson Jätteestä pahoitellaan tilannetta ja toivotaan asukkailta ymmärrystä hankalaan tilanteeseen.
Asukkaat voivat osaltaan helpottaa jäteautonkuljettajien työtä huolehtimalla, että omalla pihalla reitti jäteastialle on turvallinen. Lumitöistä ja hiekoituksesta on hyvä huolehtia kulkuväylien lisäksi myös jäteastian ympärillä.

Viikon kysymys

Kannatatko kasvomaskin käyttöä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...