0

MYPA jatkaa Suomen Cupissa tappioiden tiellä

MYPA kärsi kolmannen perättäisen tappion lauantaina Suomen Cupissa. EIF voitti MYPAn 2-0 (2-0) Tammisaaressa.

Ottelun ensimmäisellä puoliajalla EIF iski pallon kahdesti MYPAn verkkoon. Ensimmäinen maali syntyi 24. minuutilla, kun Darren Smith on täysin vapaana keskellä ja pääsee laittamaan pallon maaliin Jakob Gottbergin erinomaisesta keskityksestä. Myös toisessa maalissa MYPAn puolustus oli selvästi jäljessä.

Tauolla MYPA vaihtoi kentältä Robinsonin ja Nuutti Laaksosen. Kentälle tulivat Jussi-Pekka Rämä sekä Benjamin Niveri. Samalla päävalmentaja Ilkka Mäkelä vaihtoi kenttäryhmityksen kolmen pelaajan puolustuslinjaan.

Toisella puoliajalla MYPA pääsi paremmin peliin mukaan ja jakso oli varsin tasaista keskialueen taistelua. MYPAn toisen puoliajan parhaan tilanteen rakensi ottelun 70. minuutilla Vitinho, joka pelasi itsensä keskeltä vetopaikkaan. EIFin maalivahti Yann-Alexandre Fillion tiputti eteensä Vitinhonlaukauksen, mutta ehti kuitenkin jälkitilanteessa palloon ennen Jussi-Pekka Rämää ja MYPAn maalitili jäi avaamatta.

MYPAn cupin pelit jatkuvat ensi viikon lauantaina 15.2. Kotkassa Arto Tolsa Areenalla, jossa vastaan asettuu Kymenlaakson derbyssä KTP.

2 kommenttia aiheesta “MYPA jatkaa Suomen Cupissa tappioiden tiellä

  • 8.2.2020 at 23:42
    Permalink

    Ruutu palvelusta tuli katsottua peli, oli sellaista vetelysten laahustusta ei minkäänlaista yritystä. Ennen oman kylän pojat sentään yritti.

  • 9.2.2020 at 15:16
    Permalink

    Kun tulimme Myllykoskelle liikennevaloihin, sanoin, että vielä voi kääntyä takaisin. Täytyy tulla Jenkeistä asti toteamaan, että on tultu autiokaupunkiin. Tehdashan lopetti jo 10 vuotta sitten, mutta liikennevalot jäivät vilkkumaan autiolle kadulle!

Comments are closed.

Viikon kysymys

Oletko käynyt hiihtämässä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...