0

Viulunsoittaja kiipeää katolle Korvenkylässä – pääosassa ohjaaja Jalle Niemelä

Korvenkylän kesäteatteri esittää tulevana kesänä yhden maailman kaikkien aikojen suosituimman musikaalin Viulunsoittaja katolla. Tarina on kaunis ja koskettava kertomus ukrainalaisesta maitokauppias Tevjestä, jolla on vaimon kanssa yhteinen ongelma: kuinka saada naitettua viisi tytärtä juutalaisen perinteen mukaisesti? Huumori ja ikimuistoinen musiikki siivittävät Broadwaylta tuttua tarinaa toistamiseen Korvenkylässä.

– Nyt nostettiin rima entistä korkeammalle ja samalla haastoimme itsemme tämän klassikon vaatimalle tasolle, kommentoi pääroolissa Tevjenä nähtävä Jalle Niemelä. Hän myös ohjaa näytelmän.

Teemasta heijastuu ajankohtaisuus, jossa ihmisryhmien vaino ja poliittiset mullistukset ajavat ihmisiä pois kodeistaan. Aivan kuin anatevkalaisiakin aikoinaan. Voimaa ja lohtua tuo kuitenkin yhteisöllisyys ja toisista välittäminen.

– Yhteisöllisyys se meitäkin vie eteenpäin. Näyttelijöiden osaaminen ja halu tehdä tämä Korvenkylän malliin on antanut tarmoa hioa tästä meidän näköinen juttu, jatkaa Niemelä.

Muissa rooleissa nähdään tuttua kaartia Korvenkylän aikaisemmista näytelmistä. Myös taustalta löytyy tutut tekijät: apulaisohjauksesta ja koreografiasta vastaa Hilppa Lampi, lavastuksesta ja puvustuksesta Hanna Peräkylä ja laulujen harjoituksesta Sami Viitalo ja Maarit Salo.

Ensi-ilta on 26.6. ja esitykset jatkuvat aina 23.7. saakka

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Maa on paljas, eikä maisema näytä helmikuulta. Kaipaatko lunta?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...